OK
×
Actievoerder
Alies van Ark

Ik bied juridische bijstand aan christenasielzoekers

Jaarlijks komen duizenden christenasielzoekers ons land binnen. Menselijk gezien ligt hun lot in de handen van de IND. Velen van hen ontvangen geen recht op verblijf in Nederland.

Als juridisch consultant bij Gave probeer ik daar verandering in te brengen. Ik ben dagelijks bezig met dossieronderzoek van christenasielzoekers die een afgewezen asielaanvraag hebben ontvangen. Helaas signaleren wij te veel gebreken in asielprocedures die we onder ogen krijgen. De IND verbindt bijvoorbeeld verkeerde conclusies aan verklaringen van een bekeerling, of doet stellingnames die wetenschappelijk gezien volstrekt onjuist zijn. Wij rapporteren deze gebreken uitgebreid. Onze rapportages worden vervolgens via een advocaat ingebracht in de asielprocedure, met het verzoek om de beslissing te herzien.

Mijn werk brengt verandering teweeg. Regelmatig ontvangen we bericht van een advocaat waarin staat dat ons dossieronderzoek heeft bijgedragen aan het verlenen van een verblijfsvergunning. Dat maakt mijn werk voor christenasielzoekers heel belangrijk – en ook bijzonder.

Gave-medewerkers ontvangen geen regulier salaris. Ons werk wordt financieel mogelijk gemaakt door een groep trouwe donateurs. Helpt u mee door mijn missie (maandelijks) te steunen?

Hartelijk dank!

Anoniem

€ 25

19-12-2020

dakje met Geef-logo
€ 25 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
2%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: St. Gave - Alies Koetsier-Van Ark

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Alies van Ark

€ 25 opgehaald