OK
×
Actievoerder
Josine Crolla

Geef kinderen en jongeren meer zelfvertrouwen

Stichting De Ster biedt kinderen al 16 jaar de gelegenheid om, op een leuke manier, in een veilige omgeving en op basis van wederzijds vertrouwen effectief te werken aan (aspecten van) hun (sociale) ontwikkeling zodat zij in staat zijn zelfstandig problemen op te lossen. Door middel van de SterK-formule wordt er op een leuke manier gewerkt aan onder andere het zelfvertrouwen, sociale weerbaarheid en assertiviteit. In een veilige omgeving leren kinderen van en met elkaar; helpen elkaar en sluiten vriendschappen. Dat deze formule werkt, blijkt uit de enthousiaste verhalen van kinderen en ouders en de positieve effecten op zowel korte als langere termijn (UVA).

Het ingezamelde geld willen we voor verschillende mooie doelen bereiken.

Ons eerste doel is om de kampen van Stichting De Ster nog duurzamer te maken met katoenen vlaggetjes! Vlaggetjes maken van elke locatie een echte een Sterkamp locatie. De Ster wil kinderen en jongeren helpen aan een toekomst vol zelfvertrouwen en ook bijdragen aan een gezonde aarde in de toekomst.

Het volgende doel zijn muziekboxen. Op de kampen van Stichting De Ster doen we niet aan corvee, maar aan corfeest! Als de muziek aanstaat wordt er naast afgewassen ook gedanst! En als de muziek uitgaat mag er met sop gegooid worden! Er wordt door een echte jury goed opgelet tijdens dit corfeesten, op 4 punten vallen punten te verdienen. Namelijk op de 4 S'en. Schoonheid, Snelheid, Samenwerken en FeeSSStniveau. Voor die laatste S, FeeSt hebben we natuurlijk goede muziek boxen nodig!

Als laatste zouden we graag geld in willen zamelen voor de kinderen die heel graag mee willen op kamp, maar het niet kunnen betalen. Zij verdienen ook een zelfvertrouwen boost mogelijk gemaakt door Stichting De Ster.

N. in 't Veld aan teamlid Josine Crolla

Beste Stichting de Ster, Vol enthousiasme heeft Jacqueline Verheul over jullie verteld en wat een goed doel zijn jullie. Daarom hebben wij als vriendinnengroep besloten om jullie te steunen! Wij hopen dat jullie veel moois met het geld kunnen doen. Groetjes, Noortje

€ 500

05-03-2022

Anoniem aan teamlid Josine Crolla

€ 10

16-01-2022

N. Poorthuis aan teamlid Josine Crolla

Meer feest is meer beter! 🥳

€ 10

15-01-2022

H. Griethuijsen aan teamlid Josine Crolla

Whoop whoop boomboom

€ 25

15-01-2022

J. Muda aan teamlid Josine Crolla

€ 10

15-01-2022

S. de Sonnaville aan teamlid Josine Crolla

€ 10

15-01-2022

M. Mensink aan teamlid Josine Crolla

€ 10

15-01-2022

Anoniem aan teamlid Josine Crolla

€ 10

15-01-2022

1
2
dakje met Geef-logo
€ 770 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.275
23%
16

donaties

37

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Josine Crolla
Josine Crolla

€ 770 opgehaald