OK
×

Geef iets voor Kerst! Steun Voedselbank Goeree-Overflakkee

Armoede in Nederland, je zou denken dat het niet bestaat. Helaas wel. Ook op ons mooie eiland Goeree-Overflakkee leven 150 mensen onder de armoedegrens, waaronder 54 kinderen. Eén van de belangrijkste dingen die zij niet kunnen betalen is voedsel.

Deze mensen hebben hulp nodig, daarom bestaat Stichting Steunpunt Voedselbank Goeree-Overflakkee. De voedselbank helpt de armsten op Goeree-Overflakkee door ze te voorzien van voedselpakketten. Dit kan de Voedselbank niet alleen, zij krijgen gelukkig al hulp vanuit veel verschillende kanten. Maar dit is niet genoeg en daarom heb ik UW hulp nodig.

Ik wil de voedselbank financieel ondersteunen, zodat zij de mensen op Goeree-Overflakkee die afhankelijk zijn van de voedselbank met Kerst een heerlijke kerstmaaltijd kunnen geven.

Waarom doe ik dit?
Ik ben een leerling van 5 Havo op het RGO Middelharnis die voor zijn profielwerkstuk gekozen heeft voor het onderwerp ‘Crowdfunding’. Om dit onderwerp zo goed mogelijk te onderzoeken wil ik praktijkervaring opdoen met crowdfunding vanuit zowel de investeerders- als de ondernemerskant. En wat is er nou mooier om vanuit mijn onderzoek gelijk een goed doel zoals de Voedselbank te ondersteunen? En nog een lokaal doel ook! Ik heb gekeken wie het nou echt nodig hebben op Goeree-Overflakkee.

Waarom nu?
De maand december is in aantocht en dit moet een feestmaand zijn. Gezelligheid en lekker eten horen daar absoluut bij, daarom lijkt het mij mooi om deze mensen fijne kerstdagen te bezorgen en een heerlijke kerstmaaltijd maakt het zoveel leuker.

Waar gaat het opgebrachte geld heen?
Het opgebrachte geld gaat dus naar: heerlijke producten voor een kerstmaaltijd!

Heeft u wat over voor de medemens? Met al een kleine donatie maakt u het verschil!

Ik en vooral de mensen die gebruik maken van de voedselbank zullen u super dankbaar zijn!

Om mijn campagne te promoten, graag deze informatie delen met uw contacten!

PS. Mocht je een bedrag van €10 te veel vinden, maak dan een kleiner bedrag over naar mijn rekeningnummer.  

NL27RABO0120800071

F.M. Joostens o.v.v. Voedselbank Goeree-Overflakkee

NL27RABO0120800071

Meer informatie over voedselbank Goeree-Overflakkee: www.voedselbankgo.nl

N. de Graaffs

Succes Finn!

Vandaag
R. Brabander

Top actie! Veel succes!

1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
202%
31

donaties

22

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze actie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze actie