OK
×
Actievoerder
Patricia Kroes

Geef Bo haar benen terug! Canta gestolen.

Wat?! Canta weg?! Hoe kan ik boodschappen doen? Hoe ga ik uberhaupt nog de deur uit? Hiermee werd Bo geconfronteerd toen zij op 7 december zag dat haar Canta gestolen is. Extra zuur omdat dit in 2018 ook al is gebeurd!. Extra sloten hebben helaas niet kunnen voorkomen dat hij weer is meegenomen.Een andere Canta zal zij zelf moeten betalen...HOE? Ook zal zij haar tuin aan moeten passen om de canta veilig te kunnen parkeren.

Daar sta je dan, zonder 'benen' en zonder financiele middelen om dit te herstellen. Help haar met een donatie, zodat zij snel weer mobiel is.

Lees hieronder meer over Bo en de financiele situatie.

Wie is Bo: Mijn lieve vriendin Bo is 51 jaar. Ze staat altijd klaar voor je. Van nature is zijn een actieve vrouw die het heel fijn vond te lopen en te fietsen. Echter kan dat al tijden niet meer. 

Vanwege haar Fibromyalgie heeft ze last van krampen en spasmen. Dit heeft zij al tientallen jaren. Ze heeft hiermee moeten leren leven, zich aangepast, in moeten leveren. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk en financieel is dit heel zwaar.

Lichamelijke belasting is voor haar altijd een risico, omdat haar klachten dan erger kunnen worden. Ook kou en vocht vergeren de symptomen van de fibromyalgie. 

Toch staat ze klaar, als een ander hulp nodig heeft, een luisterend oor of een warme maaltijd.

Financiele achtergrond: Canta's zijn duur maar voor Bo is het toch de enige optie die haar kwaliteit van leven verbeterd. Met lang sparen en een subsidie van de Gemeente Amsterdam was het voor Bo toch mogelijk eentje te kopen.

Met veel plezier reed zij, tot in 2018 haar vorige Canta was gestolen. Met pijn en moeite sprokkelde ze het geld bij elkaar voor een andere Canta. Maar deze had veel prolemen en kostte haar daardoor nog meer. De subsidie van de gemeente kon zij in 2019 goed gebruiken om een betere Canta te kopen. Nu heeft zijn geen recht op de subsidiehet is te kort geleden.

Het geld dat wij verzamelen is voor een nieuwe Canta, maar ook om de tuin aan te passen. Zo kan zij in de toekomst haar Canta veilig in de tuin parkeren. 

Als iedereen iets geeft komt het vast goed. Wij zijn in elkaar geval dankbaar voor dit sprankje hoop.

Bedankt voor uw tijd. 

 

Anoniem

€ 10

Vandaag

Anoniem

€ 5

Vandaag

Anoniem

€ 25

Vandaag

Anoniem

€ 10

Vandaag

Anoniem

€ 10

Vandaag

Anoniem

€ 5

Vandaag

Anoniem

€ 10

Vandaag

Anoniem

€ 25

Vandaag

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
dakje met Geef-logo
€ 2.006 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 8.000
waarvan € 1.946 via Geef.nl
25%
115

donaties

26

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: P. Kroes

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Patricia Kroes

€ 1.946 opgehaald