OK
×
Actievoerder
Henk Bosscher

Gamen tegen kanker

We willen nu al  iedereen bedanken voor zijn/haar gift.  Echt gaaf dat we zoveel opgehaald hebben. En storten kan nog tot 30-9-2019 voor deze actie.

 

Wij, Yorick, Roan, Niek, Daan en Stijn, gaan op 23-08-2019,  12 uur lang gamen voor het goede doel.

Ons goede doel is www.umcgkankerresearchfonds.nl.

Waarom kiezen we dit doel? Onze (Niek, Daan, Stijn) vader die heeft nu een jaar lang kanker, hij gaat regelmatig naar het UMCG voor onderzoeken en controles. Wij vinden het belangrijk dat de artsen de mogelijkheden hebben om deze ziekte te onderzoeken en medicijnen te kunnen maken tegen kanker. Daarom gaan we, samen met onze vrienden Roan en Yorick deze actie aan.

Wij willen natuurlijk zo veel mogelijk geld op halen, daarom zoeken wij nog sponsors, op de site https://www.geef.nl/nl/actie/gamen-tegen-kanker/donateurs kunnen jullie dat doen. Ons doel is om 500 euro op te halen en dat lukt niet zonder jullie hulp!!!!

Wij gaan dit live streamen op twitch, ons kanaal heet gamenvoorgoededoel.

Tijdens de live-stream kan je doneren voor het goede doel.

wij hebben er erg veel zin in.

 

UMCG Kanker Researchfonds logo 2

UMCG Kanker Researchfonds

 

UMCG Kanker Researchfonds
is een actieve organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteunt in het UMCG, waar artsen en wetenschappers samenwerken aan
* het voorkomen van kanker
* het verbeteren van behandeling van kanker
* beter overleven met en na kanker

Wetenschappelijk onderzoek is belangrijk
Eén op de drie mensen krijgt te maken met kanker. We moeten daarom oplossingen vinden.  In het UMCG werken artsen en wetenschappers daarom nauw samen om dit te bereiken.

Financiering nodig
Innovatief wetenschappelijk onderzoek wordt niet gefinancierd door uw zorgverzekeraar en is afhankelijk van subsidies en donaties. Er is onvoldoende geld om urgente problemen op te lossen en patienten perspectief te geven. Met hulp van donaties en giften komt genezing dichterbij, zijn innovaties en mijlpalen mogelijk!

Onderzoek steunen
Word donateur, doe mee aan een evement of sponsor een evenement.  Kijk hiervoor op onze website www.umcgkankerresearchfonds.nl of volg ons op Facebook en Twitter). We hebben de ANBI status  en u bent er daarom van verzekerd dat tenminste 90% naar de doelbesteding gaat. U kunt ook schenken met belastingvoordeel. Kijk op de website voor informatie en gesteunde projecten.

Het UMCG heeft veel kennis en publiceert wetenschappelijk onderzoek wereldwijd. Het UMCG is soms de enige plek waar patienten terecht kunnen. 

 

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 6.262 opgehaald
1253%
248

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie