OK
×

GAME MARATHON VOOR STICHTING HEARTBEAT

Ik ben geboren met een hartafwijking en daarom zijn mijn ouders begonnen met Stichting Heartbeat. We organiseren veel leuke activiteiten zoals The Maxx, race circuit Zandvoort, Ballonvaren, bootjes varen op Loosdrecht en veel meer. 

Omdat we nu allemaal binnen moeten zitten door de Corona virus wil ik graag iets leuks organiseren. 

Ik speel graag met mijn vrienden online zoals gta, fortnite en crew enzovoort. 

Ik heb bedacht dat ik op 1e Paasdag 12 uur lang achter elkaar ga gamen. Wil jij Stichting Heartbeat steunen? Maak dan een donatie over. Als je het leuk vind om mee te doen, geef dan even je PSN naam door dan stuur ik je een invite. 

 

Stichting Heartbeat logo 2

Stichting Heartbeat

De impact voor een gezin waarvan één of meer van de kinderen hartpatiënt is, is groot. Zeker wanneer er langdurige ziekenhuisopnames noodzakelijk zijn, komen gezinnen onder druk te staan. Stichting Heartbeat zorgt in deze moeilijke periode voor een lichtpuntje. We bereiken dit door voor gezinnen met een hartpatiënt in de leeftijd van 0 tot 18 jaar gezinsvakanties en eendaagse ontspannende activiteiten te organiseren. 

We beschikken over twee HeartVilla's in Otterlo en Winterberg(D), waar gezinnen (eenmalig) gratis gebruik van kunnen maken. Activiteiten die we verder organiseren zijn bijvoorbeeld de HeartRace Circuitdag, een dag in het teken van racen, HeartBallooning, waarbij gezinnen een ballonvaart beleven en een dagje sloepvaren of naar een pretpark. Allemaal leuke activiteiten met plezier en ontspanning als uitgangspunt. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 600 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
600%
43

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×