OK
×
Actievoerder
Dierenasiel Zwolle

Online collectebus voor Stichting Zwols Dierenasiel

Stichting Zwols Dierenasiel vangt jaarlijks ongeveer 900 honden en katten op. Dieren die tijdelijke opvang nodig hebben, zwerfdieren en dieren waarvan de eigenaar afstand heeft gedaan.De verzorging van deze dieren kost veel geld. Naast de basisverzorging willen wij zoveel mogelijk "zorg op maat" aanbieden. Dit kan bijvoorbeeld door een dier omgevingsverrijkende materialen aan te bieden als afleiding en uitdaging, of de honden mee te nemen voor een speurmiddag. Maar ook bij zieke dieren proberen wij nét die extra medische ingreep uit te laten voeren die voor een dier een wereld van verschil maakt.Denk bijvoorbeeld aan specialistische orthopedische ingrepen om een dier weer goed te kunnen laten lopen. 

Wilt u ons steunen? Dan kan dat heel eenvoudig via deze online collectebus!Alvast heel hartelijk bedankt!

 

Stichting Zwols Dierenasiel logo 2

Stichting Zwols Dierenasiel

Dierenasiel Zwolle is sinds 1996 gehuisvest in het gebouw aan de Graham Bellstraat 2. Dit pand voldoet aan alle moderne eisen van de dierenopvang. Naast de opvang en herplaatsing van dieren zijn wij inmiddels ook een kennis- en adviescentrum op het gebied van honden en katten. Wij houden van dieren en zorgen er graag voor dat de asieldieren prettig bij ons verblijven en bij een liefdevolle, passende eigenaar herplaatst worden. Daarnaast hebben wij vanuit onze passie voor dieren en dierenwelzijn bovendien de expertise in huis om diereneigenaars te adviseren over hun huisdieren en te helpen bij vraagstukken op het gebied van diergedrag en dierverzorging.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
0%
0

donaties

2302

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×