OK
×
Actievoerder
Maaike 't Hart

Fight Cancer 10km challenge

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb Maarten van der Weiden uitgedaagd om tegen mij te zwemmen. Niet 1 baantje, maar 10km! Zijn Olympische afstand, mijn droom en samen in gevecht voor Fight Cancer! Wat is er nou een mooier dan er met elkaar voor te zorgen dat we met langer van het leven kunnen genieten en om met elkaar dromen waar te maken, daarom: de Fight Cancer 10km challenge.

Fight cancer logo 2

Fight cancer

In totaal krijgen in Nederland meer dan 118.000 mensen per jaar kanker, dat zijn er 13 per uur! Alleen met meer onderzoek kunnen we toe naar een wereld met minder kanker.

Onder het motto Love life. Fight cancer. willen wij jou inspireren om onmacht om te zetten in kracht, door in actie te komen en geld te doneren voor baanbrekend kankeronderzoek en preventie. Samen zetten we ons in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn!

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.260 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
225%
54

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Maaike 't Hart
Maaike 't Hart

€ 2.260 opgehaald