OK
×
Actievoerder
Maaike 't Hart

Fight Cancer 10km challenge

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb Maarten van der Weiden uitgedaagd om tegen mij te zwemmen. Niet 1 baantje, maar 10km! Zijn Olympische afstand, mijn droom en samen in gevecht voor Fight Cancer! Wat is er nou een mooier dan er met elkaar voor te zorgen dat we met langer van het leven kunnen genieten en om met elkaar dromen waar te maken, daarom: de Fight Cancer 10km challenge.

Fight Cancer logo 2

Fight Cancer

Fight cancer is een jonge en eigenzinnige stichting voor jongvolwassenen die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto 'Love life. Fight cancer.' laten wij zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert en inspireren wij mensen om mee te doen. Fight cancer wil jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie! De opbrengsten van Fight cancer gaan via KWF Kankerbestrijding naar wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie. Why fight?

  • Eén op de drie mensen krijgt kanker.
  • In totaal krijgen in Nederland meer dan 100.000 mensen per jaar kanker.
  • Dit zijn 12 mensen per uur!
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.260 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
225%
54

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Maaike 't Hart
Maaike 't Hart

€ 2.260 opgehaald