OK
×
Actievoerder
joris Staal

Voetbaltoernooi voor het Erik Scherder huis

Hallo! Wij zijn Dave Coenen en Joris Staal. Wij gaan geld ophalen voor het goede deel genaamd het Daan Theeuwes fonds en het Erik Scherder huis. 

Wij zijn twee studenten aan de Hogeschool van Utrecht op de opleiding communicatie. Wij willen geld inzamelen voor deze twee goede doelen, hoe wij dat gaan doen klinkt als volgt.

Dit gaan wij doen door middel van het organiseren van een voetbaltoernooi voor jongeren! Het evenement zal plaatsvinden in Wijk bij Duurstede bij de voetbalclub CDW.

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds logo 2

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds zet zich in voor de optimale revalidatie van jongeren met (zeer) ernstig hersenletsel. Daartoe is aan de wieg gestaan van oprichting van het Daan Theeuwes Centrum in Woerden, een gespecialiseerd revalidatiecentrum. Maar er is veel meer werk aan de winkel om de overlevers, hun families en vrienden weer sterk in de maatschappij te laten staan.

Het Daan Theeuwes Fonds richt zich daarom op projecten om jongeren met hersenletsel na hun intensieve revalidatie weer te helpen een toekomst op ten bouwen. Een 'tweede toekomst'. Want hun oude toekomst eindigde op het moment dat ze heel ernstig hersenletsel kregen.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 132 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
176%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
joris Staal

€ 132 opgehaald