OK
×
Actievoerder
Floris de Jong

Fietsen voor de zeevogels.

20 Juni is het zover, we nemen de ferry naar Newcastle om dwars door Engeland naar de Ierse zee te fietsen, vanaf Belfast rijden we langs de kust van Noord Ierland en via de westkust van Ierland naar het zuiden tot in Cork, van daar varen we terug naar Engeland en na een doorsteek door Zuid Engeland fietsen we terug naar Amsterdam. Onderweg zullen onze aandacht en camera´s extra gericht zijn op de kustvogelpopulatie. Steun ook deze vogelgroep die moeite heeft met te sterke klimaatwisselingen! We streven naar € 1,00 per persoon per kilometer. Als de techniek het toelaat zullen we onderweg nieuwe foto´s uploaden.
Vogelbescherming Nederland logo 2

Vogelbescherming Nederland

Dankzij de steun van ruim 140.000 leden en donateurs werkt Vogelbescherming met boeren en vrijwilligersaan vogelvriendelijk beheer van weiden en akkers, waar bijvoorbeeld de grutto en veldleeuwerik sterk achteruitgaan.We maken ons sterk voor natuurbehoud in de voor vogels belangrijke Waddenzee en Zeeuwse delta. We lobbyen in Europa voor een vogelvriendelijk landbouwbeleid en het tegengaan van de vogeljacht. Ook steunen we vogelbescherming in een aantal Afrikaanse landen. Daarnaast willen we de leefomstandigheden voor vogels in steden verbeteren, want het gaat slecht met bijvoorbeeld de huismus.Dankzij de inzet van Vogelbescherming Nederland zijn belangrijke vogelgebieden behouden, en kunnen we nu nog genieten van ooievaars, ijsvogels en lepelaars.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 135 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 4.000
3%
5

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Floris de Jong
Floris de Jong

€ 135 opgehaald