OK
×
Actievoerder
Jurgen Marteijn

Fietsen voor Amy and Friends van Duinkerken naar Eindhoven

Doe mee en help kinderen met Cockayne Syndroom (CS) en Trichothiodystrofie (TTD) een stralende toekomst tegemoet te fietsen! Stichting Amy and Friends zet zich met hart en ziel in voor deze dappere kinderen en hun families.

Ons doel is glashelder: medische, emotionele en praktische ondersteuning bieden aan degenen die lijden aan deze zeldzame verouderingsziekten. Maar dat is niet alles. Wij willen ook bewustzijn creëren en meer begrip kweken voor deze bijzondere kinderen.

Daarom organiseren we in 2024 een onvergetelijke sponsorfietstocht van het Verenigd Koninkrijk naar Nederland. Ons team van medische experts en wetenschappelijke onderzoekers fietst van Duinkerken naar Eindhoven, en we hebben jouw hulp nodig!

Jouw bijdrage maakt het verschil. Het geld dat we ophalen tijdens deze fietstocht gaat rechtstreeks naar Amy and Friends. Stichting Amy and Friends organiseert jaarlijks nationale en internationale conferenties voor patiënten, families, verzorgers en medisch specialisten. Deze conferenties bieden waardevolle ondersteuning, delen ervaringen en emoties, bundelen medische kennis, stimuleren internationale samenwerkingen en ondersteunen wetenschappelijk onderzoek. De opbrengst van deze sponsor fietstocht steunt de organisatie van deze conferenties. We brengen daarmee patiëntenorganisaties, wetenschappers en medische specialisten samen om de toekomst van deze kinderen te verbeteren.

Laten we samen trappen voor hoop. Jouw bijdrage steunt wetenschappelijk onderzoek en de zoektocht naar betere behandelingen van verouderingsziekten. Steun ons en verander levens!

Zie voor meer informatie: https://amyandfriends.org/ en https://amyandfriends.nl/.

J. Dhont

Succes!

€ 10

19-05-2024

A. marteijn-peeters

zet hem op jurgen je moeder

€ 50

27-04-2024

R. marteijn

veel succes jurgen grt je vader

€ 50

27-04-2024

Anoniem

€ 7

26-04-2024

A. Verhoef

€ 50

26-04-2024

Anoniem

€ 5

26-04-2024

Anoniem

€ 25

26-04-2024

H. Horlings

€ 100

26-04-2024

1
2
dakje met Geef-logo
€ 417 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.200
34%
14

donaties

14

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Jurgen Marteijn

€ 417 opgehaald