OK
×

Feed the children Campaign

In de Marakwet East (Kenia) lijden veel  kinderen door de voortdurende aanvallen van veerovers uit de naburige bevolking, die 's nachts koeien en geiten stelen. Als iemand zich verzet, worden ze gedood. Dit heeft veel kinderen achtergelaten zonder ouders.

De kinderen zijn onschuldige slachtoffers van deze veerovers. In plaats van te spelen en een kind te zijn, zijn ze druk bezig om in de zware omstandigheden te overleven waarin ze zich bevinden.

Daarom ben ik  begonnen met de “Feed the children Campaign” waar we geld willen verzamelen om deze kinderen te helpen met de dagelijks behoefte zoals eten, kleding, schoenen, school geld- en/of materialen en onderdak.

Deze kinderen zijn mij zeer dierbaar en IK HEB ZELF ZULKE situaties doorgemaakt toen ik opgroeide. Ik begrijp wat ze meemaken.

voor vragen en informatie over het project , neem contact via email info@sosurwofonds.com

Help Dorcas Jeruto een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 10 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
0%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×