OK
×
Actievoerder
Tamara Dijkstra

Extra voedselpakketten tijdens coronacrisis

Het coronavirus verspreidt zich hier in de Dominicaanse Republiek nog steeds. Alhoewel de regering van plan was de restricties langzaam af te bouwen, is er vorige week besloten nog niet de geplande volgende fase van versoepelingen in te gaan. Dit houdt onder andere in dat mensen maar beperkt aan het werk mogen. Veel mensen die wel aan het werk zijn hebben (een deel van) hun loon niet uitbetaald gekregen en anderen hebben zelfs ontslag gekregen. De prijzen van de levensmiddelen zijn de laatste tijd ook nog gestegen. U kunt zich voorstellen dat hier veel problemen door ontstaan.

Daarom hebben wij als stichting sinds april geld ingezameld om extra voedselpakketten uit te delen. Het lijkt erop dat de gevolgen van de coronacrisis nog lange tijd zullen voortduren. We willen daarom graag de komende maanden ook doorgaan met het uitdelen van extra voedselpakketten.

  • Ons doel is om in de maanden juli, augustus en september om de twee weken 40 voedselpakketten uit te delen. Voor €11,50 kunnen we een pakket samenstellen met ondere andere rijst, bonen, spaghetti en tomatenpuree.

Zou u hier aan willen bijdragen? We stellen uw hulp erg op prijs. U kunt gemakkelijk online een donatie overmaken via deze site. Iedere bijdrage is welkom en zal worden gebruikt voor deze actie.

Wilt u op de hoogte blijven van het werk van The Bread Basket? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief (klik hier).

The Bread Basket is een ANBI, giften aan onze stichting zijn daardoor fiscaal aftrekbaar.

E. vd Velde

€ 50

07-07-2020

R. de Haan

€ 25

07-07-2020

M. de Roos

€ 25

29-06-2020

G. Elzinga

€ 25

28-06-2020

Anoniem

€ 50

26-06-2020

Anoniem

€ 25

26-06-2020

dakje met Geef-logo
€ 665 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.760
waarvan € 200 via Geef.nl
24%
6

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Tamara Dijkstra

€ 200 opgehaald