OK
×

Etagère XL- feestelijk kokkerellen in de zorg

Stichting Avonturis is een jonge, net opgerichte stichting uit Arnhem die zinvolle vrijetijdsbeleving mogelijk maakt voor mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB). Met onze mobiele belevingsruimtes en bijbehorende programma’s vullen wij de vrije tijd van onze doelgroep educatief en/of feestelijk in.

Het project
Een pop-up spiegeltent vol beleving. Het doel is om vol verwondering samen te genieten van de feestelijke presentatie, het eten met een twist en vele zintuiglijke prikkels. Hierbij staat de levensgrote etagère van 1,60 m hoog centraal. Een theatraal over-de-top middelpunt, waarbij alles en iedereen samenkomt.

Aandacht en beleving
Voor mensen met EMB is een maaltijd een belangrijk en herkenbaar moment in de dag. Aan die momenten kan niet altijd evenveel aandacht worden besteed: het wordt al snel routine. Wij willen die momenten meer aandacht, beleving en kwaliteit geven. Met decors en attributen toveren wij een woonruimte om tot een sfeervol pop-up belevingsrestaurant.
 
Ontmoetingen
Samen met studenten van MBO Zorg & Welzijn bereiden de bewoners verrassende hapjes. Zo ontstaat er ontmoeting tussen jongeren zonder beperking en mensen met EMB, een weinig zichtbare doelgroep in onze samenleving.  Ook zij verdienen het om mee te doen in onze samenleving. Net als ieder ander.

Bijna compleet
In de herfst en winter van 2018-2019 gaan wij op meerdere zorginstellingen  deze ontmoetingsprogramma’s organiseren. De meeste decorstukken en attributen hebben wij al in bezit of in bruikleen gekregen. Alleen de Etagère XL mist nog.
 
Bouw jij mee aan onze levensgrote etagère? Alvast hartelijk bedankt voor jouw donatie, namens alle leden van Stichting Avonturis!

VIP-arrangement
Donateurs van €50 of meer krijgen een VIP-arrangement met een feestelijke High Tea bij de  officiële ingebruikname van de Etagère XL. Smullen!

Supersponsor
Wil je supersponsor worden? Bij een donatie boven de €500 mag je de Etagère XL zelf een keer gebruiken op je eigen feestje. Feest geslaagd!

Stichting Avonturis heeft een ANBI status en is een erkend goed doel (CBF keurmerk).

Bekkenfysiotherapie Marian Rombouts aan teamlid Michael De Ridder

€ 50

19-09-2018

Anoniem aan teamlid Michael De Ridder

€ 25

08-09-2018

M. . aan teamlid Michael De Ridder

Succes!!!

€ 10

29-08-2018

Anoniem aan teamlid Jeroen van Silfhout

€ 10

27-08-2018

G. le brouillard aan teamlid Michael De Ridder

€ 10

26-08-2018

R. Gijsbers aan teamlid Michael De Ridder

Smakelijk!

€ 25

26-08-2018

Anoniem aan teamlid Michael De Ridder

€ 25

26-08-2018

P. de Ridder aan teamlid Michael De Ridder

Geweldig om te zien dat er mensen zijn die zo met deze doelgroep bezig zijn .

€ 50

26-08-2018

1
2
dakje met Geef-logo
€ 305 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.200
9%
12

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×