OK
×
Actievoerder
Eefje Gelink

Een Yoga Class gerelateerd aan de hersenen!

Wij zijn Julia Ruland en Eefje Gelink en in wij organiseren half april een yoga class event in Sportcity Zeist voor het goede doel!

Elk jaar krijgen 400 tot 600 jongeren zeer ernstig hersenletsel. Door een (verkeers) ongeval, sport, zinloos geweld of andere - vaak ‘domme’ pech. Na een lange revalidatieperiode staan jongeren van 16 tot 35 er vaak alleen voor en komen ze voor flink wat obstakels in de samenleving te staan. Hierom wordt er in opdracht van het Daan Theeuwes Fonds het Erik Scherder Huis opgericht. Het huis wordt gebouwd in samenwerking met de bekende neuroloog Erik Scherder zelf, u zult hem misschien wel kennen van televisie. In het Erik Scherder Huis worden de jongeren geholpen om opnieuw te kunnen functioneren in de maatschappij en weer op hun eigen benen te kunnen staan. Op deze manier krijgen zij de kans om te werken aan een nieuwe, waardevolle toekomst. Half april organiseren wij een yoga class om geld in te zamelen voor het Erik Scherder huis. Waarom een yoga class? Het is wetenschappelijk bewezen dat yoga goed is voor de gezondheid van de hersenen! Tijdens de class zullen er hersengerelateerde yogaoefeningen zijn en hopen wij de deelnemers ervan bewust te maken hoe belangrijk het is dat de hersenen goed functioneren. Aan het einde van de class zullen er gratis smoothies en bananenbrood aan de deelnemers worden uitgedeeld met dank aan ontbijt- en lunchzaak Prandium in Zeist. Voor het deelnemen vragen wij een bijdrage van 7 euro. 

Wij vinden de bouw van het Erik Scherder huis een waardevol initiatief waar wij graag ons steentje aan willen bijdragen, wij hopen u ook! Als u een bijdrage wil leveren kan dat via deze pagina. Alle donaties stellen we op prijs! Alvast bedankt!

Anoniem aan teamlid Eefje Gelink

€ 50

15-11-2022

C. van de Haar aan teamlid Eefje Gelink

€ 25

30-04-2022

Anoniem aan teamlid Eefje Gelink

€ 25

30-04-2022

W. Winkelman aan teamlid Eefje Gelink

€ 15

30-04-2022

J. Brink aan teamlid Eefje Gelink

€ 7

30-04-2022

Anoniem aan teamlid Eefje Gelink

€ 7

30-04-2022

Anoniem aan teamlid Eefje Gelink

€ 20

30-04-2022

N. Agterberg aan teamlid Eefje Gelink

€ 7

30-04-2022

1
2
dakje met Geef-logo
€ 315 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
126%
16

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Eefje Gelink

€ 315 opgehaald