OK
×
Actievoerder
marianne kleinjan

Een start voor een nieuwe tweedehands Canta voor pechvogel!

Een kennisje van mij Henny, een alleenstaande moeder met een zoontje met het syndroom van Down, is lichamelijk beperkt. Zij verplaatst zich in een rolstoel. In augustus 2019 heeft zij een tweedehands Canta gekocht van al haar opgespaarde centjes.

Zij kan zich op deze manier samen met haar zoontje verplaatsen van A naar B. Uit ervaring weet ik dat het niet makkelijk is om met een kind met downsyndroom op pad te gaan, laat staan als je zelf niet mobiel bent. Henny is dus grotendeels afhankelijk van deze Canta. Zij kan zo samen met Jeroen wat boodschapjes doen of naar de kinderboerderij.

Nu wil de pech dat zij vandaag een ongeluk heeft gehad! Niet haar schuld, de personenauto negeerde een stopverbod en botste op haar autootje.  Zij is naar het ziekenhuis geweest en naast gekneusde voet, gekneusde knie en een paar gekneusde ribben heeft zij niets. Haar Canta is helaas totall loss.

Echter mei vorig jaar is zij al met haar scootmobiel achterover gevallen van een stoeprand, waarna haar beperking nog groter is geworden. Al met al heeft Henny niet echt veel geluk, behalve dat zij intens geniet van haar zonnestraal; haar zoontje Jeroen!

Henny heeft het niet breed, haar opgespaarde centjes op de schroothoop. Haar eigen risico er in 1 klap doorheen; kosten ambulance, ziekenhuisbezoek, foto's etc.

Een Canta is in aanschaf relatief duur en ook tweedehands zijn zij kostbaar. Het zou een mooi gebaar zijn als haar vrienden, kennissen, fb-vrienden, buren en mogelijk ook bedrijven een beginnetje zouden kunnen overhandigen voor een tweedehands Canta! Natuurlijk zal de verzekering een bedrag uitkeren, maar meer dan de dagwaarde zal dit niet zijn. Dit is een fractie van de aanschafwaarde van
€ 7.000,-- waar Henny hem voor gekocht heeft! 

Lieve mensen, dit is in het kort het verhaal van Henny en Jeroen, ik heb niet alles uit de doeken gedaan, dan wordt dit verhaal veel te lang en je wordt er niet echt vrolijk van. Wat een pechvogel is Henny. Ik kan u zeggen dat uw bijdrage goed terecht komt en dat Henny op deze manier ook ziet dat zij niet alleen samen met Jeroen op deze wereld is!

Deze actie is overlegd met Henny en de foto's mochten gebruikt worden. De gehele opbrengst gaat naar Henny om een begin te hebben voor het aanschaffen van een tweedehands Canta. Wilt u controleren of deze actie wel ok is, dan kunt u mij googelen op Marianne Kleinjan-van Driel. Delen van dit bericht mag.

C. Arkenbout aan teamlid marianne kleinjan

€ 20

21-02-2020

D. van Houten aan teamlid marianne kleinjan

Hoop dat ze snel weer samen op pad kunnen

€ 10

15-02-2020

Anoniem aan teamlid marianne kleinjan

€ 10

15-02-2020

J. de Leeuw aan teamlid marianne kleinjan

Van Janna voor Jeroen, omdat gewoon bij mama in de auto kan stappen en ik vind dat jij bij jouw mama in de Canta moet kunnen stappen.

€ 10

12-02-2020

M. Cleyne aan teamlid marianne kleinjan

Veel succes, hoop dat het lukt deze mensen een nieuw vervoersmiddel te geven.

€ 12,50

05-02-2020

T. Rooth aan teamlid marianne kleinjan

Lieve Henny, wat een pech! Gelukkig zijn er heel veel lieve mensen die je alle goeds wensen. Hopelijk ben je snel weer mobiel. Dikke knuffel!

€ 25

05-02-2020

Y. Fledderus aan teamlid marianne kleinjan

Zo te zien krijg je het geld bij elkaar! Top om elkaar zo een beetje te kunnen helpen! Veel geluk!

€ 10

02-02-2020

S. Hartsuiker aan teamlid marianne kleinjan

Hallo Henny, Wat vervelend dat je dit is overkomen. Hierbij een kleine bijdrage voor de canta.

€ 5

31-01-2020

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
dakje met Geef-logo
€ 4.059 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 4.200
waarvan € 4.054,16 via Geef.nl
96%
241

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: M.C. Kleinjan-van Driel

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
marianne kleinjan

€ 4.054,16 opgehaald