OK
×

een "OVERBRUGGING" is nodig om te kunnen blijven helpen

Bridge to Better Future een non-profit ANBI stichting heeft overbrugging nodig in afwachting van een nieuwe subsidie om uitgeprocedeerde migranten duurzaam te helpen. In januari 2022 stopte de laatste subsidie van een tijdelijk project. Ons werk liep echter gewoon door en migranten kloppen bij ons aan. Alle medewerkers werken op dit moment als vrijwilliger om de mensen die aankloppen te kunnen helpen. We hebben nu een overbrugging nodig om noodzakelijke kosten en kosten voor nood van de migranten te kunnen dekken.

Waar we kunnen besparen doen we en zetten veel eigen middelen in. We zijn in afwachting van fondsen voor een bijdrage aan ons projectvoorstel met een nieuwe aanpak “Van kansarm naar kansrijk”. Helaas duurt een fonds-/subsidie-aanvraag vaak maanden en willen niet nu, net voor de doorstart moeten stoppen. Vanaf augustus in een heel klein project van de Overheid 20 mensen helpen vrijwillig terug te keren. Veel mensen hebben echter ook nu HIER hulp nodig. 

Verder doen we wat we kunnen in een Ukraine project. Alles gerund door vrijwilligers. 

Mensen zien onze locatie als een veilige haven waar ze hun verhaal kwijt kunnen en hulp krijgen. zie onze website: www.bridgetobetter.world

Help ons deze overbrugging te maken.

S. Desta aan teamlid Marion Groen in 't Woud

€ 50

10-08-2022

Anoniem aan teamlid Marion Groen in 't Woud

€ 50

09-08-2022

J. Blom aan teamlid Marion Groen in 't Woud

€ 50

09-08-2022

dakje met Geef-logo
€ 150 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 12.000
1%
3

donaties

113

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×