OK
×
Actievoerder
Kim Rossen

Een leven zonder MS.

Helpen jullie mee? Voor mijn lieve vriendin. Een mama van twee kindjes. Een positieve vrouw die elke dag als een zegening ziet, 30 jaar en in de bloei van haar leven. Alhamdoulillah voor elke beproeving en elke beproeving zullen wij met geduld en acceptatie ontvangen. Sinds 2013 is bij haar de diagnose Multiple Sclerose (MS) gesteld. MS is een ziekte van het centrale zenuwstelsel. In de hersenen en ruggenmerg ontstaan ontstekingen waardoor het lichaam bepaalde signaleren niet meer goed naar zijn eindbestemming kan brengen. Wanneer een spier geen signaal meer krijgt zal deze niet meer bewegen en verlamd raken. Het is een slopende ziekte die met de jaren steeds meer klachten met zich meebrengt. 

Kort nadat mijn vriendin beviel van haar eerste kind begonnen de eerste klachten te ontstaan. Het optillen van de maxi cosi of de baby zelf ging moeilijk omdat de helft van haar lichaam heel zwaar voelde en niet deed wat zij wilde. Steeds vaker kwamen de uitvalsverschijnselen voor. Na verschillende afspraken met verschillende artsen kreeg zij twee MRI scans waaruit bleek dat zij MS heeft. Zij kreeg medicatie via een infuus waarna het een tijdje beter ging. Zij begon met medicatie die ervoor zou zorgen dat de ziekte geremd wordt. Hiermee bleef de ziekte jaren stabiel. Helaas werken de medicijnen sinds dit jaar niet meer en worden de uitvalsklachten erger en frequenter. Volgens de artsen is zij nu in de secundair progressieve fase terecht gekomen. Dit betekend dat het lichaam met behulp van medicatie de schade die MS veroorzaakt niet meer of moeilijker kan repareren. Een geleidelijke achteruitgang wordt in deze fase helaas in gang gezet. 

De kracht in haar benen wordt steeds minder, zelfs korte afstanden lopen zijn een grote opgave aan het worden voor haar. Voor een jonge mama met twee kindjes is dit een enorme uitdaging. Ondanks dat wij dankbaar zijn voor deze beproeving en elke dag er het beste van proberen te maken, is de wetenschap dat het vanaf dit punt alleen maar achteruit zal gaan, hartverscheurend om te zien. Gelukkig bestaat er een speciale therapie waarbij ze een stamceltransplantatie uitvoeren. Het medisch dossier van mijn vriendin is door een kliniek in Rusland goedgekeurd. Ze past perfect in het plaatje om succesvol behandeld te worden met deze behandeling.

Alleen de de kosten van de behandeling bedragen 50.000 euro. Helaas kunnen wij dit zelf niet volledig bekostigen(naast reiskosten, verblijfskosten en nevenkosten voor een maand) en doen we een oproep aan een ieder die wil en kan helpen.

Met jouw bijdrage kan deze mama geholpen worden. Weet dat we elke schenker of deler van dit bericht zullen meenemen in onze adiyae, opdat het deuren voor een ieder van jullie zal openen naar Djanaat al Firdaous. Mocht een donatie niet lukken, willen jullie dan dit bericht delen en een oprechte dua voor genezing doen? Mijn dank is oneindig! 

Baraka Allahou fiekoum! 

Liefs Kim 

*Binnen eigen kringen(familie,vrienden en kenissen) hebben we een bedrag kunnen opbrengen. Deze wordt ook op deze site bijgehouden. 

Anoniem

€ 10

Vandaag

Anoniem

€ 2

Vandaag

Anoniem

€ 10

Vandaag

Anoniem

€ 10

Gisteren

Anoniem

€ 5

Gisteren

Anoniem

€ 10

Gisteren

Anoniem

€ 5

Gisteren

Anoniem

€ 25

Gisteren

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
dakje met Geef-logo
€ 31.337 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 50.000
waarvan € 3.657,61 via Geef.nl
62%
197

donaties

68

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: KAC Rossen

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Kim Rossen

€ 3.657,61 opgehaald