OK
×

Lopen voor Een Harde Klap

Een verkeersongeval is zowel letterlijk als emotioneel een harde klap. Toen Veerle op weg naar haar tennisles van d'r fiets werd gereden, werd dat helaas duidelijk. Hoe klein de kans soms ook lijkt, bijna iedereen kent helaas wel iemand in de directe omgeving die het is overkomen. 

Op zondag 5 april rent een groep vrienden en bekenden van Veerle de hele of kwart-marathon bij de Marathon van Rotterdam voor Een Harde Klap. Voor sommigen is het de eerste keer ooit dat ze loopschoenen aantrekken, anderen trainen nog een klein tandje harder dan normaal om voor dit doel te rennen. 

Project Een Harde Klap wil laten zien hoe groot en zwaar de impact is van een verkeersongeluk. De klap staat voor de fysieke klap van een ongeluk, maar ook voor het mentale en psychische proces dat zich aandient na een verkeersongeluk. Niet alleen het slachtoffer zelf, maar ook voor diens omgeving. 

Zoals Veerle zelf zegt: "Ik was heel erg bang dat dit ongeluk mijn toekomst een hele andere kant op zou gooien, maar ik ga gelukkig alsnog een mooie toekomst tegemoet. Juist omdat ik zoveel geluk heb gehad en fysiek hier redelijk goed vanaf ben gekomen, wil ik mij inzetten om andere ongelukken te voorkomen."

Alle bijdragen aan project Een Harde Klap komen ten goede aan Veilig Verkeer Nederland. Zie voor alle informatie over VVN en Een Harde Klap: https://vvn.nl/eenhardeklap 

S. Berentzen aan teamlidNina Somer

Succes allemaal! Wat goede actie!

€ 5

Vandaag

Z. Woerd aan teamlidMelvin van Oppen

€ 10

Vandaag

M. Blankestijn aan teamlidVeerle Veerbeek

€ 5

Vandaag

E. Hoefnagels aan teamlidEnrico Doornbos

Super lekker bezig allemaal! Trots op iedereen die zich inzet hiervoor :)

€ 10

Vandaag

J. de Jong aan teamlidCharlotte Taman

€ 5

Vandaag

D. Damman aan teamlidVeerle Veerbeek

€ 5

Vandaag

D. Damman aan teamlidNina Somer

Succes in 010!

€ 5

Vandaag

D. Damman aan teamlidVincent Hoffmans

€ 5

Vandaag

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
dakje met Geef-logo
€ 5.689 opgehaaldvan € 10.000
57%
215

donaties

50

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie