OK
×

Een mooi, groen schoolplein voor locatie Schoolplein!

Het schoolplein op locatie Schoolplein van onze school is hard toe aan vernieuwing. Zoals het nu is, is het wel functioneel, maar erg grijs en stenig. En dat voor een plein dat al midden in de stad ligt. 

We willen het plein graag opfrissen, met meer groen en elementen die de fantasie en de creativiteit van de kinderen prikkelen. Hiermee past het plein ook beter binnen de filosofie van Maria Montessori. En binnen de huidige tijdgeest waarin vergroening in de stad als een noodzaak wordt gezien voor het welzijn van haar inwoners. 

Vanuit een werkgroep van ouders en leerkrachten is een ontwerp gemaakt (rekening houdend met alle betrokkenen: kinderen, leerkrachten, ouders, BSO en buurt). Het ontwerp dat je hier ziet, is hieruit voortgekomen. Het nieuwe plein is ingedeeld in zones, afgestemd op de verschillende behoeften van kinderen tijdens het buitenspelen zoals: rennen, stoeien, klimmen of rustiger spel.

Inmiddels hebben we het grootste deel van de financiering binnengehaald, via school, BSO, oudercommissie, gemeente en een paar ondernemers in de buurt. We missen alleen nog het laatste deel waarmee we de 'finishing touch' kunnen maken. 

Help je ons om die laatste € 1500 binnen te halen? Dan zorgen wij (de werkgroep) dat het plein dit jaar nog wordt opgeknapt. De kinderen van de school, de BSO en de buurt kunnen dan fijner spelen. Bovendien wordt het plein ook veel aantrekkelijker om naar te kijken. Veel dank voor je gift! 

dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie