OK
×
Actievoerder
BOOST Gospel Festival

Wat is BOOST Gospel Festival jou waard?

Afgelopen tweede pinksterdag, 10 juni was het zo ver: BOOST Gospel Festival 2019. Heb jij het festival bezocht? Of sta je achter onze missie? Dan is de vraag eigenlijk heel simpel. Wat is het festival jou waard? Wij kunnen uw en jouw gift goed gebruiken om het begrotingsgat van dit jaar te dekken. Ook nu, na het festival is uw gift dus goed besteed! 

Over BOOST:

Het BOOST Gospel Festival wordt jaarlijks georganiseerd op Tweede Pinksterdag. Aan de hand van de pijlers Music, Inspire en Connect wordt een afwisselend programma aangeboden. Doel van het festival is om mensen dichter bij God en bij elkaar te brengen. BOOST is voor jong en oud; zo zijn er speciale area voor kids en tieners en is er een foodplein.

Het BOOST Gospel Festival is gratis toegankelijk en wordt mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers, bedrijven, kerken en partners. De naam BOOST staat vanzelfsprekend voor de letterlijke boost die bezoekers krijgen, maar heeft ook een duidelijke knipoog naar de locatie in Oost-Nederland. Het terrein van De Zandstuve Feesten en Ontmoeten in Den Ham (Overijssel) vormt een prachtig bosrijk decor voor een kleurrijk festival!

Namens Stichting Boost enorm bedankt!

Zie voor meer informatie onze website, Facebook-pagina of Instagram.

Anoniem
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
32%
22

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie