OK
×
Actievoerder
Hanneke Versteege

Een donatie voor Artsen zonder Grenzen is goed besteed

Ik doneer al n tijdje voor Artsen zonder Grenzen en vind dat een prachtig doel. Ze zetten zich in om lokale partners te trainen om de gezondheidszorg in arme landen beter te maken. Deze maand ging het over een project in Tsjaad, waar lokale vroedvrouwen worden getraind om complicaties bij zwangerschappen te herkennen en adequaat te behandelen want moeders gaan, als het om hun kinderen gaat, tot het uiterste. Ze lopen vaak kilometers door gevaarlijk gebied voor medische zorg. Vrouwen zijn, samen met hun kinderen, de meest voorkomende patiënten in de wachtkamers van Artsen zonder Grenzen.

Op 14 november ben ik jarig. Ik heb het goed dus zou het fijn vinden wanneer jullie, i.p.v. een cadeautje, een donatie zouden willen doen voor deze organisatie. Ik ben er van overtuigd dat de donatie op de goede plek terecht komt. 

Van harte aanbevolen.

Hanneke 

J. Versteege aan teamlid Hanneke Versteege

€ 25

05-11-2022

Anoniem aan teamlid Hanneke Versteege

€ 15

30-10-2022

dakje met Geef-logo
€ 55 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 250
waarvan € 40 via Geef.nl
22%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×