OK
×
Actievoerder
Arnolda Westerduin

Een betere toekomst voor de hondjes -educatie voor de jeugd.

De jeugd heeft de toekomst. En om de Griekse jeugd te leren hoe het ánders en béter kan, wil ik de Griekse leerkrachten van het basisonderwijs voorzien van een lesprogramma over dierenwelzijn. Opdat in de toekomst zoveel mogelijk honden gecastreerd en gesteriliseerd zullen worden, er geen ongewilde pupjes meer geboren en gedumpt worden, al het leed stopt en we niet meer hoeven "te dweilen met de kraan open".

Speciaal voor Dog Rescue Greece is een prachtig lesprogramma geschreven. Dat heb ik al door een beëdigd vertaalster laten vertalen in het Grieks. Nu moet het nog gedrukt worden. En dat; de vertaling én de uitgave van dit educatieve boek, kosten een lieve duit. Maar het is het allemaal waard! 

En dus heb ik op de vraag: "Wat wil je hebben voor je verjaardag?" dit jaar een antwoord: "Een financiele bijdrage voor het drukken van het lesprogramma. Zodat ik hiermee de jeugd kan laten zien dat honden prachtige wezens zijn die al onze liefde en goede verzorging ten volle verdienen. Zodat de kinderen hun ouders hiervan kunnen overtuigen en tot andere inzichten kunnen laten komen waardoor het uitzichtloze en hevige lijden van zwerfhonden stopt."

Wilt u mij helpen dit in mijn nieuwe levensjaar te realiseren? Dank u wel! Efcharisto polí!

Dog Rescue Greece logo 2

Dog Rescue Greece

Stichting Dog Rescue Greece helpt verwaarloosde en mishandelde zwerfhonden in Griekenland en verzorgt de adoptie van Griekse honden in Nederland.Naast het geven van hulp aan honden in Griekenland, via onze vrijwilligers ter plekke, geven we de daarvoor geschikte honden de kans op een beter leven in Nederland.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 900 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
90%
22

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×