OK
×

Doneren voor dieren

De feestdagen komen er aan en met de gedachte om goed te doen voor een ander is Dierenartspraktijk Geesteren en Almelo een heel mooi project gestart. Om mensen in geld nood te helpen willen we een basis behoefte voor dieren aanbieden. Koop een wormkuur voor je huisdier en voor een ander huisdier.

 Er zijn veel mensen die het niet breed hebben en daardoor bepaalde uitgaven niet kunnen doen. En dan wordt er veel al gedacht dat je dan geen huisdier moet nemen. Maar vaak waren deze dieren al in het bezit voor de problemen kwamen. Daarnaast weten dierenliefhebbers maar al te goed hoe fijn het is om een huisdier te hebben en de verzorgen. Je hond of kat een lid van het gezin en die doe je niet weg omdat je het financieel moeilijk hebt.

 Hoe gaat het in zijn werk?

 Kom je bij ons in de praktijk dan kan je een wormkuur kopen voor een ander. Deze wordt door Dierenartspraktijk Geesteren en Almelo bewaard. Op het moment dat er iemand komt die deze wormkuur goed kan gebruiken en dit zelf niet kan betalen mag er om een gedoneerde wormkuur gevraagd worden. Het gaat op basis van goed vertrouwen. Een wormkuur voor een kleine hond of kat kost 3.40 euro en voor een grote hond 6.45 euro.

Wil je graag gebruik maken van deze actie? Kom dan langs op een van onze locaties in Almelo of Geesteren. Remon Vollenberg van de firma Ceva heeft de eerste donatie gedaan door een groot aantal wormkuren voor de hond en de kat te schenken.

Waarom een wormkuur? 

Sommige wormen kunnen van dier op mens overgaan en veroorzaken een zogenaamde zoönose. Worminfecties verlagen de weerstand van het dier en zodoende krijgen andere ziekten meer kans. Het Ministerie van Volksgezondheid adviseert een frequente ontworming van huisdieren. Door uw huisdier minimaal 4x per jaar te ontwormen zorgt u ervoor dat de kans op besmetting van mensen in uw omgeving verkleind wordt. Dat je geen wormen ziet in de ontlasting van je dier wil nog niet zeggen dat hij of zij ze niet heeft. 

Doneren

 Kun je niet langskomen maar wil je wel graag een donatie doen? Het geld wat gedoneerd wordt gebruikt om gratis wormkuren te kunnen geven aan een dier dat dit goed kan gebruiken.

De actie start in december en we hopen dat veel mensen hier aan mee doen en gebruik van gaan maken om zo veel dieren gezond te kunnen houden.

 

F. van Breen aan teamlid Dierenartspraktijk Geesteren en Almelo

Super actie! Ik hoop dat jullie op deze manier veel honden en katten kunnen helpen! Natuurlijk help ik jullie en de eigenaren graag een handje! Alvast fijne feestdagen!

€ 15

08-12-2019

dakje met Geef-logo
€ 15 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 250
6%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Dierenartspraktijk Geesteren en Almelo

Delen

Aan wie wil je doneren?
×