OK
×
Actievoerder
Anne Miek

Doneer voor Hulphond Lucien

Kijk vooral ook de op deze pagina geplaatste video. In een minuutje zie je ons verhaal!

Ik ben geboren met de zeldzame bindweefselaandoening Osteogenesis Imperfecta. Het meest voorkomende kenmerk is de grote mate van breekbaarheid van het skelet. Ik heb dan ook veel pijn vanwege meer dan 80 botbreuken, vergroeiingen en staal van mijn nek tot aan mijn stuit. Hierdoor kan ik niet bukken, moeilijk reiken en zijn veel activiteiten een uitdaging. Ik maak gebruik van een elektrische rolstoel en leef iedere dag met pijn. 

Gelukkig heb ik ook enorm veel mogelijkheden. Zo heb ik een eigen stichting opgezet en adviseren we in de zorgsector voor betere kwaliteit van zorg. Ik doe veel vrijwilligerswerk en hoop de wereld een beetje mooier te maken. Ik woon zelfstandig en heb een prachtig actief liefdevol bestaan. 

Tijdens mijn dagelijkse leven werd ik altijd super lief geholpen door Hulphond Ravel. Hij gaf schoenen, sokken en gevallen spullen aan, trok mijn jas uit, bediende de lift, opende en sloot de koelkast, afwasmachine en lades. Hij opende letterlijk en figuurlijk deuren. Hij steunde mij als de pijn verscheurend was. Hij was mijn beste vriend. Hij is afgelopen zomer enorm ziek geworden na een tragisch bijtincident en overleden. Een grote schok en gemis. 

De wachtlijst voor een nieuwe hulphond is lang. Ik wil daarom graag zelf een hulphond opleiden. Deze pup leert dan ook van jongs af aan vaardigheden binnen mijn eigen leven en de band wordt super sterk. 

Voor het eerste jaar van de opleiding en verzorging zoek ik financiële steun. Denk aan training buitenshuis, zorgverzekering, dierenarts, reiskosten naar training, allerhande voorzieningen voor training etc. Ik kan deze kosten vanwege stapelende zorg- en bijzondere ziektegerelateerde kosten en de hoge eigen bijdrage binnen de wet langdurige zorg niet betalen. Zodra Lucien geregistreerd hulphond is draagt mijn zorgverzekering een groot deel van de kosten. Zijn gezonde en mooie toekomst is dus geborgd. 

Een bijzonder persoon heeft mij pup Lucien geschonken. Deze reu van het bijzondere zeldzame ras Epagneul Pont Audemer Spaniel is heel zachtaardig, aandachtig en heeft zin om aan de slag te gaan. Zijn naam betekent lichtdrager. 

Draag jij financieel bij zodat dit project in alle glorie het levenslicht kan zien? 

Dank!

R. Wieringa aan teamlid Anne Miek

Lieve Anne Miek, ontzettend veel succes, plezier en geluk met Lucien. Heb het goed samen. Liefs Rina

€ 10

03-01-2020

M. v H aan teamlid Anne Miek

We wensen jullie mooie momenten en avonturen toe! Paul, Marlinde en Manú

€ 10

01-01-2020

F. Kröner aan teamlid Anne Miek

Succes

€ 10

31-12-2019

C. Kouwenhoven aan teamlid Anne Miek

Heel veel suc6 en plezier met deze nieuwe hondevriend. Sterkte!

€ 25

31-12-2019

I. Crombeen aan teamlid Anne Miek

Hoop dat Lucien net zoveel licht brengt als Luuk 😀.

€ 25

30-12-2019

J. L. aan teamlid Anne Miek

respect, heel veel respect Anne Miek!

€ 10

30-12-2019

Anoniem aan teamlid Anne Miek

€ 25

30-12-2019

S. Siiskonen aan teamlid Anne Miek

Liefs!

€ 25

30-12-2019

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
dakje met Geef-logo
€ 5.060 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
126%
166

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Anne Miek

€ 5.060 opgehaald