OK
×
Actievoerder
Tamara Smits

Dolfijntherapie voor Maas (4 jaar)

Maas is een lieve jongen van 4 jaar oud met kenmerken van autisme. Op dit moment loopt hij vast in zijn spraak-taalontwikkeling, heeft hij moeite met zijn concentratie en vindt hij het lastig om prikkels te verwerken. Hierdoor is het voor Maas moeilijk om sociale contacten te leggen. Door een behandeling op maat, verzorgd door een professioneel en multidisciplinair team, kan Maas aan deze doelen werken.

Het dolfijnondersteunende therapiecentrum is in 2004 opgericht en gevestigd in Curaçao. Het team bestaat uit bevoegde en speciaal getrainde professionals zoals psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten. En uiteraard: vijf tuimelaardolfijnen die exclusief ingezet worden voor het therapeutische programma. Contact leggen en omgaan met dolfijnen stimuleert en beloont patiënten om vooruitgang te boeken. Een dolfijn kan je aandacht vasthouden, je op je gemak stellen en je op unieke manieren motiveren. Na een programma van twee weken vertonen de patiënten duidelijke verbeteringen die thuis nog onmogelijk leken. Kinderen met een beperking verbeteren hun fysieke, verbale en sociale vaardigheden en winnen aan zelfvertrouwen. Dit zal een groot verschil maken in het leven van Maas.

Je kind zien struggelen om mee te kunnen in deze maatschappij is zwaar en daarom willen wij deze kans grijpen, zodat ook Maas zich verder kan ontwikkelen zoals ieder ander kind. Maas verdient deze kans! De therapie is echter zeer kostbaar en daarom vragen wij jullie hulp! ❤

Kijk voor meer informatie op www.cdtc.info/nl/

Volg dolfijntherapie.maas op Instagram om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Wanneer wij meer geld ophalen dan nodig is, maken wij dit over aan een stichting met dezelfde doelstelling. Wij danken jullie voor jullie donatie! 

A. Verhees

€ 10

Vandaag

J. Broeksteeg

€ 10

Gisteren

L. klaazen Klaazen

€ 10

2 dagen geleden

R. smits

€ 10

2 dagen geleden

E. van Berne

Succes allemaal!! 🌈❤

€ 10

3 dagen geleden

J. Dekkers

€ 50

3 dagen geleden

P. Tijssen

€ 25

3 dagen geleden

marcccoenen architectuur

Sterkte

€ 50

3 dagen geleden

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
dakje met Geef-logo
€ 6.464 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 14.000
46%
224

donaties

135

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: M.C. Godefrooij

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Tamara  Smits
Tamara Smits

€ 6.464,05 opgehaald