OK
×
Actievoerder
Chinouk Mandos

Disney Run voor Make-A-Wish!

Lieve familie, vrienden, kennissen, collega's, andere sponsoren,

Op 21 september 2019 loop ik, samen met Arne, de Disney Run. Een parcours van 10 kilometer door Disneyland Parijs, waarbij Mickey Mouse ons aanmoedigt en iedereen verkleed is. Aangezien ik nog nooit aan een echte 'run' heb meegedaan, is het volbrengen hiervan sowieso al een persoonlijke uitdaging. Deze uitdaging wil ik versterken door zoveel mogelijk geld op te halen voor Make-A-Wish, waardoor ik nóg meer gemotiveerd ben om te lopen. 

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. Make-A-Wish heeft jullie nodig om de wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte, uit te laten komen. Dit doel ligt me na aan het hart en heeft raakvlak met Disneyland; een plek vol fantasie waar je, net als bij een wens, ook van kan genieten en dromen. 

Daarom wil ik jullie vragen om mij te sponsoren (natuurlijk vrijblijvend). Alle kleine beetjes helpen al! De bijdrage wordt direct gestort op de rekening van Make-A-Wish.

Alvast enorm bedankt!

"You can dream, create, design and build the most wonderful place in the world. But it requires people to make the dream a reality"

— Walt Disney.

Anoniem

€ 40

16-09-2019

F. Bravenboer

Heel veel succes toegewenst 👍🏼💪🏼🥰

€ 50

16-09-2019

K. Kestens

Chapeau Chinouk ! Heel veel succes ! 👍👏😘

€ 25

14-09-2019

Anoniem

€ 10

11-09-2019

Anoniem

€ 25

11-09-2019

M. van der Velden

Lieve Chinouk en Arne, Wat een goed initiatief en een prachtig goed doel! 💕 Zet hem op Chinouk, het gaat je zeker lukken en geniet samen van deze geweldige run!! 🏃‍♂️🏃‍♀️👍 Liefs van ons! 😘

€ 10

03-09-2019

K. Mandos

Lieve Chinouk (en Arne), We zijn nu al super trots op jullie dat jullie mee gaan doen met de Disney run en hiermee tegelijk ook zoveel wensen van anderen uit kunnen laten komen! Heel veel succes alvast! Liefs van ons xxx

€ 10

02-09-2019

J. Knape

Succes!!!! Super goed dat jullie dit gaan doen.

€ 10

28-08-2019

1
2
3
4
5
dakje met Geef-logo
€ 500 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
34

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Chinouk Mandos
Chinouk Mandos

€ 500 opgehaald