OK
×
Actievoerder
Chinouk Mandos

Disney Run voor Make-A-Wish!

Lieve familie, vrienden, kennissen, collega's, andere sponsoren,

Op 21 september 2019 loop ik, samen met Arne, de Disney Run. Een parcours van 10 kilometer door Disneyland Parijs, waarbij Mickey Mouse ons aanmoedigt en iedereen verkleed is. Aangezien ik nog nooit aan een echte 'run' heb meegedaan, is het volbrengen hiervan sowieso al een persoonlijke uitdaging. Deze uitdaging wil ik versterken door zoveel mogelijk geld op te halen voor Make-A-Wish, waardoor ik nóg meer gemotiveerd ben om te lopen. 

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. Make-A-Wish heeft jullie nodig om de wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte, uit te laten komen. Dit doel ligt me na aan het hart en heeft raakvlak met Disneyland; een plek vol fantasie waar je, net als bij een wens, ook van kan genieten en dromen. 

Daarom wil ik jullie vragen om mij te sponsoren (natuurlijk vrijblijvend). Alle kleine beetjes helpen al! De bijdrage wordt direct gestort op de rekening van Make-A-Wish.

Alvast enorm bedankt!

"You can dream, create, design and build the most wonderful place in the world. But it requires people to make the dream a reality"

— Walt Disney.

Anoniem
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
100%
34

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie