OK
×
Actievoerder
Ria Kuurman

Dierenhulp zonder Grenzen Int- Help de dieren op Zakynthos

Zakynthos Animal Welfare Fund is opgericht in 2000, ze zijn gericht op zorg voor en het welzijn van de zwerfdieren, slachtoffers van mishandeling, slechte behandeling en achterlating. Maar ook om de groei van de populatie tegen te gaan d.m.v. sterilisatie en castratie. Het infomeren van de lokale bevolking zien zij ook als hun taak.

De leden zijn opgedeeld in groepen, zodat men efficiënt kan werken. De vrijwilligers zijn ook vaak degenen die honden opvangen, ZAWF heeft namelijk geen eigen asiel o.i.d. Zijn de opvanggezinnen vol, dan kunnen geen honden meer opgevangen worden. De vrijwilligers zijn ook degenen die zieke en/of gewonden dieren naar de dierenarts brengen. Dit alles kost veel geld, geld dat de vrijwilligers bijeen proberen te brengen door het organiseren van activiteiten zoals een bazaar of gesponsorde wandelingen.

Door Covid-19 is veel stil komen te liggen. Alle opvanggezinnen hebben meerdere honden, meer dan ze eigenlijk kunnen hebben. Een shelter is er niet en de autoriteiten weigeren om te helpen en nemen nog steeds niet hun verantwoordelijkheid. 

Het aantal honden en katten die gedumpt wordt loopt steeds meer op. De kosten voor dierenarts, voer en de andere basisbehoeften blijven hoog en daarbij hebben zij onze steun hard nodig.

 

G. Steenstra aan teamlid Ria Kuurman

€ 10

13-12-2021

F. van Dijk aan teamlid Ria Kuurman

€ 10

12-12-2021

dakje met Geef-logo
€ 20 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
0%
2

donaties

1653

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Ria Kuurman

€ 20 opgehaald