OK
×
Actievoerder
Ria Kuurman

Dierenhulp zonder Grenzen helpt The Forgotten Paws of Greece

The Forgotten Paws of Greece is een non-profit organisatie gerund door Alan en Tracey op Zakynthos. Zij nemen gehandicapte, oude en blinde dieren uit heel Griekenland in hun eigen huis op.

Tracey en Alan zijn al vele jaren bezig met het redden en opvangen van dieren. Ze hebben letterlijk duizenden dieren bemiddeld voor liefdadigheidsorganisaties.

Echter, ze hebben een passie voor het helpen van degenen die niemand anders wil helpen ..... DE VERGETEN EN SPECIALE DIEREN. De oude, de gehandicapte, de zieke en de blinde dieren, niet alleen van Zakynthos maar sinds kort ook van het Griekse vasteland.

Ze zijn beiden geïnspireerd door hun geliefde Titan, van wie ooit werd gedacht dat hij zo ziek was als gevolg van een schot in het gezicht dat hij het niet zou halen omdat maden hem letterlijk levend opaten. Hij is blind geworden en mist de helft van zijn gezicht, maar Alan en Tracey hebben hem de liefde en zorg gegeven die hij nodig had, wat hem op zijn beurt de inspiratie gaf om te willen leven. Hij heeft een geweldige kwaliteit van leven, ondanks zijn handicap.

Tracey en Alan zijn nu gespecialiseerd in het opvangen van de dieren die niemand anders wil helpen. De meeste van deze arme dieren waar hulp voor wordt gevraagd, doen mensen huilen, maar bijna niemand meldt zich om deze dieren tijdelijk of zelfs permanent op te nemen. Sommige zijn oud, ziek, blind of verlamd. Sommigen blijven permanent bij Alan en Tracey, terwijl anderen hopelijk kunnen worden herplaatst in het leven van bijzondere mensen.

Het is zo veel meer geworden dan alleen maar hier en daar een dier. Zozeer zelfs dat een groep speciale mensen zich heeft verenigd in de hoop geld in te zamelen voor de dieren die een behandeling van de dierenarts nodig hebben en sponsoring te krijgen voor voedsel en lopende medische kosten voor de dieren die bij Alan en Tracey zullen blijven. Ook stichting Dierenhulp zonder Grenzen Internationaal heeft toegezegd deze groep dieren te  willen helpen.  

Alle donaties zijn van harte welkom, of het nu gaat om een eenmalige donatie of een regelmatige maandelijkse sponsoring.

H. Hoogeveen aan teamlid Ria Kuurman

€ 15

15-06-2022

Anoniem aan teamlid Ria Kuurman

€ 25

14-06-2022

Anoniem aan teamlid Ria Kuurman

€ 100

14-06-2022

P. van Nieuwland aan teamlid Ria Kuurman

wonderful work !

€ 15

16-02-2022

A. Hendriks aan teamlid Ria Kuurman

€ 20

16-02-2022

E. Wapperom aan teamlid Ria Kuurman

€ 10

16-02-2022

Anoniem aan teamlid Ria Kuurman

€ 10

16-02-2022

A. Cervencl aan teamlid Ria Kuurman

€ 25

16-02-2022

1
2
dakje met Geef-logo
€ 264 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
5%
11

donaties

501

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Ria Kuurman

€ 264,50 opgehaald