OK
×

Rijndam in actie tijdens de marathon

Op 13 april doen patienten en medewerkers van Rijndam Revalidatie qweer meer aan  de Your marathon challenge op zaterdag en de diverse afstanden van de marathon op zondag.

Je kan de deelnemers steunen!

De Your Marathon Challenge is bedoeld voor mensen die geen complete marathon kunnen lopen, omdat ze bijvoorbeeld een beperking hebben. Deelnemers aan de challenge lopen of rollen van te voren al de nodige kilometers. Met als doel op zaterdag 13 april de laatste 1,195 kilometer onder luid gejuich af te leggen op de Coolsingel.

Ook in 2023 deed een groep jonge patienten van Rijndam mee aan de Your Marathon Challenge  Onvergetelijk waren de gezichten van de trotse ouders aan de finish en de stralende gezichten van de gefinishte kinderen.

Echte teambuilding is met elkaar sporten en samen uitdagingen aan gaan. 

Lopen voor het goede doelMet deelname laten de patienten zien dat zij ook gewoon willen en kunnen meedoen, ook aan #demooiste. Daarnaast halen zij geld op voor aangepast  sport- en spelmateriaal voor revaliderende kinderen én volwassenen.

Het weekend in beeld. Ben je benieuwd geworden naar de beelden van vorig jaar? Kijk hieronder de samenvatting!

Vrienden van Rijndam

 

 

 

E. Van der Duin aan teamlid Vrienden van Rijndam

Ook van opa en oma van E-J. Super knap!

€ 25

20-04-2023

B. Dirkzwager aan teamlid Baukje Dirkzwager

wanneer ik (Baukje) een PR zou lopen, zou ik een donatie krijgen van €100,00 van mijn zus. Het is gelukt! Bedankt zus

€ 100

18-04-2023

Anoniem aan teamlid Anne-Marie Van den Bos

€ 50

16-04-2023

H. de Ruiter aan teamlid Stefanie Groenendijk

Succes!!! Je kan het!

€ 5

16-04-2023

D. Vonk aan teamlid Anne-Marie Van den Bos

Goed initiatief, succes allemaal!

€ 25

15-04-2023

Anoniem aan teamlid Vrienden van Rijndam

€ 25

15-04-2023

M. De Leeuw aan teamlid Kim Dokman Yuen

€ 25

13-04-2023

A. Dokman aan teamlid Stefanie Groenendijk

Leuk dat jullie meelopen voor dit goede doel!

€ 25

13-04-2023

1
2
3
4
5
6
7
dakje met Geef-logo
€ 1.025 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
20%
51

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Stefanie Groenendijk
Stefanie Groenendijk
Ik werk met veel plezier als ergotherapeute bij Rijndam revalidatie. Ik werk samen met kinderen (en hun ouders) aan een betekenisvolle toekomst. “Gewoon meedoen” is niet altijd vanzelfsprekend. Samen met collega's van Rijndam doe ik mee aan de marathon van Rotterdam maar ook met een kinderen aan Your Marathon Challenge om zoveel mogelijk geld op te halen voor de kinderrevalidatie van Rijndam. Doe je ook mee? Je wil toch dat ieder kind mee kan doen met sport en spel!

€ 305 opgehaald

Anne-Marie  Van den Bos
Anne-Marie Van den Bos
Het is alweer een paar jaar geleden dat ik meedeed aan de 1/4 Marathon in Rotterdam. Om geld op te halen voor Rijndam Revalidatie heb ik kort geleden alle moed bijeen geraapt om op 16 april 2023 wéér deel te nemen. Uit m'n comfort zone, in die hardloopbroek! Maar nu heb ik een blessure en kan niet voluit trainen. Eigenlijk wilde ik opgeven. Geen spanning meer over die wedstrijd en een heel goed excuus om af te haken. Maar ik haak niet af! Uit respect en bewondering voor alle kinderen en volwassenen die revalideren bij Rijndam, die ook nooit opgeven. Ik ga dus 'Gewoon meedoen'. Iedere kilometer die ik (hard-)loop op 16 april is er één! Net als iedere Euro die jij overmaakt aan Rijndam Revalidatie om mij en alle andere lopers van en voor Rijndam Revalidatie aan te moedigen. Jouw donatie is heel erg welkom! Anne-Marie van den Bos Stichting Vrienden van Rijndam

€ 175 opgehaald

Rian Dirksen
Rian Dirksen
Hoi, ik stel mij bij deze graag even aan jullie voor! Mijn naam is Rian Dirksen en ik werk als ergotherapeut sinds 2020 bij Rijndam Revalidatie, locatie Westersingel. Ik behandel patiënten met niet-aangeboren hersenletsel en chronische pijn op de polikliniek. Ik ga dit jaar voor de eerste keer de hele marathon (42,195 km) lopen, natuurlijk die van Rotterdam! Het is iets wat ik nog nooit eerder ervaren heb én hierbij zal ik het uiterste van mezelf moeten vragen. Dit is precies wat onze patiënten ook willen en durven te doen tijdens hun revalidatie. Elke patiënt heeft een bijzonder, heftig en uniek verhaal. In de maandenlange revalidatie knokken de patiënten om zo goed mogelijk met hun beperkingen om te gaan en hun kwaliteit van leven te verbeteren. Als ergotherapeut mag ik patiënten ondersteunen in het zo zelfstandig mogelijk worden in het dagelijks leven. Dat is een echte teamsport en een ontzettende dankbare baan! Wanneer een patiënt iets voor elkaar krijgt, wat hij/zij maandenlang niet kon, geeft mij dat een enorme kick, kippenvel en een trots gevoel. Ik ga de marathon lopen om mijzelf volledig uit te dagen, net zoals mijn patiënten dit elke dag opnieuw keihard doen. Hiermee hoop ik geld op te halen voor 'Vrienden van Rijndam Revalidatie' voor innovatieve- en technologische aanpassingen en therapiemateriaal. Deze middelen en materialen geven de patiënt meer kans op een beter herstel. Hierbij geldt: Alle beetjes helpen! Alvast heel erg bedankt en tot aan de finish!

€ 165 opgehaald

Baukje Dirkzwager
Baukje Dirkzwager
Hi, ik ben Baukje Dirkzwager, ergotherapeut bij Rijndam Revalidatie. Sinds 1998 werk ik hier met zeer veel plezier. Momenteel ondersteun ik vooral patiënten met niet aangeboren hersenletsel in hun revalidatie-proces. Er is in de afgelopen jaren veel in de revalidatie veranderd, het doel is echter hetzelfde gebleven. Samen met de patiënt er naar toe werken om zoveel mogelijk die activiteiten weer uit te kunnen voeren die voor hen zo belangrijk zijn. Er wordt hard gewerkt aan herstel, het op een andere manier aanpakken van activiteiten of het kunnen toepassen van hulpmiddelen. Wat fijn dat in Nederland de revalidatiezorg voor iedereen toegankelijk is. Maar wat jammer dat er vaak geen geld is voor extra’s die de revalidatie verder veraangenamen en/of vernieuwen. Ik heb ervaren dat de Vrienden van Rijndam Revalidatie dit wel meer mogelijk maakt. Met mijn deelname aan en voorbereiding op DE marathon van Rotterdam wil ik mij inzetten voor de Vrienden van Rijndam. In de hoop dat er in de toekomst door de (sponsor)bijdrage van verschillende Vrienden de revalidatie van onze patiënten net weer wat prettiger en beter zal zijn

€ 140 opgehaald

Kim Dokman Yuen
Kim Dokman Yuen
Fynn en ik gaan de Your Marathon Challenge lopen en moedigen de deelnemers aan! Als moeder van een zoon van 5 jaar besef ik mij maar al te goed dat meedoen met sport en spel niet altijd vanzelfsprekend is voor iedereen. Patiënten en kinderen in een revalidatie traject vechten keihard voor een beter kwalitatief leven en leren om te gaan met de beperkingen. Daar hebben wij veel ontzag en diepe bewondering voor! Doe samen met ons mee met hulp en aanmoediging door te doneren aan Vrienden van Rijndam Revalidatie en zorg voor meer middelen en betere kansen op herstel. Elk bedrag helpt!

€ 125 opgehaald