OK
×
Actievoerder
Ria Kuurman

De zwervers van Ermionida en Dierenhulp zonder Grenzen

Ermionida is een gemeente in Peloponnesos, aan de oostkant. In de gemeente Ermionida werkt Aggeliki erg hard om de “zwerf”dieren te helpen. Hieronder haar verhaal.

 “Mijn naam is Aggeliki, sinds ik me kan herinneren had ik huisdieren. Ik gaf allerlei dieren te eten, honden, katten, vogels. Ik bracht dieren naar huis die in nood waren of behandeld moesten worden. Ik deed het allemaal alleen met mijn eigen geld totdat ik me in 2014   realiseerde dat ik niet veel voor ze kon doen omdat het er zoveel waren ( en nog steeds zijn ) die hulp nodig hebben. Gedurende 2 jaar was ik lid van een andere organisatie,  maar ik ben gestopt en weggegaan toen ik "zag" dat van de groep alleen ik en nog 1 persoon het meeste werk deden. Toen ben ik weer alleen gaan werken als vrijwilliger.

In 2021 maakte ik de pagina Ermionida's strays aan, Ermionida is mijn regio, mensen belden me vanuit heel Ermionida voor puppy’s of dieren in nood.

Sommige vrienden hielpen me van tijd tot tijd met een paar onkosten, maar geloof me het bedrag dat ik elke maand moest betalen voor voedsel en de dierenarts was erg hoog. Ik moest iets doen  als ik al deze pogingen wilde laten slagen. Dus in 2023 richtte ik de organisatie Ermionida's Strays op zodat ik behalve geld van anderen, dit alles legaal kon doen.

Nadat ik een aanvraag had ingediend bij de gemeente, "gaven" ze me een klein stukje land zodat ik een plek kon maken om voornamelijk zwerfhonden op te vangen. Nu heb ik meer dan 30 honden, volwassenen en puppy’s onder mijn hoede. De gemeente helpt me elke maand met wat zakjes droogvoer maar de behoeften zijn groter dan dit.

De gemeente helpt me ook met wat dierenartskosten, alleen voor vaccinaties en ontwormingspillen voor sommige puppy’s. Ik moest het geld voor het asiel vinden en ik moet nog steeds veel dekken.”

Aggeliki vroeg Dierenhulp zonder Grenzen om hulp met adoptie van haar dieren. Maar ook zal zij financieel geholpen moeten worden, wil ze dieren kunnen blijven helpen.

Help jij ook mee?

 

avatarWees de eerste!

Geef Ria een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.500
0%
0

donaties

477

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Ria Kuurman

€ 0 opgehaald