OK
×

(de) weg met kanker

(de) weg met kanker

Op zondag 1 oktober gaat Saskia Leenders-Wolfs de ultieme uitdaging aan door 100km te gaan hardlopen. Deze dag valt samen met de start van de borstkankermaand. De diagnose die Saskia zelf ook 2 keer kreeg.

de weg met kanker

Saskia heeft haar route van 100km zorgvuldig uitgestippeld langs 5 van de 6 Limburgse Toon Hermanshuizen. Ze wil hier niet alleen zoveel mogelijk geld voor inzamelen, maar vooral ook de naamsbekendheid vergroten en de drempel verlagen van deze centra voor mensen geraakt door kanker

weg met kanker

Daarnaast wil Saskia ook geld inzamelen voor De Maarten van der Weijden Foundation voor kankeronderzoek. Jaarlijks krijgen nog steeds 100.000 mensen de diagnose kanker en overlijden 40.000 mensen daaraan. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks, voor de volle 100%, dus zonder aftrek van kosten, naar kankeronderzoek. De organisatiekosten van de stichting worden betaald vanuit sponsorgelden.

De opbrengst wordt beheerd door THH Parkstad en na afloop van de actie wordt de helft verdeeld tussen de 6 Limburgse Toon Hermanshuizen en andere helft gaat naar de Maarten van der Weijden Foundation 

!!! let op: vrijwillige bijdrage staat standaard op 15%. Deze aub aanpassen naar 0% of 3%!!!

 

Saskia Leenders Wolfs
Saskia Leenders Wolfs

€ 15.668,04 opgehaald

Help Saskia een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 15.668 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
156%
344

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Saskia Leenders Wolfs
Saskia Leenders Wolfs

€ 15.668,04 opgehaald