OK
×
Actievoerder
Pieter Maes

De Smoestuinshow

Pesticiden, Roundup, glyfosaat,… Het lijken niet meteen begrippen die je tegenkomt in een comedyshow. Toch vormen pesticiden de rode draad in de nieuwe show van Steven Vromman. Hij maakt deze show speciaal voor de nieuwe Velt-campagne 2020pesticidevrij.

Tijdens deze Smoestuinshow gaat Steven met het publiek op zoek naar smoezen die mensen gebruiken om hun pesticidegebruik goed te praten. Tegelijk geeft hij er op zijn eigen komische manier een draai aan, zodat je niet anders kunt dan ‘groen’ lachen.

Met het ingezamelde geld willen we ‘De Smoestuinshow’ financieren en organiseren in Nederland en Vlaanderen. Met ‘De Smoestuinshow’ willen we de aanwezigen oproepen om pesticiden te weren en zich in hun buurt in te zetten om het tegen 2020 helemaal zonder pesticiden te doen. 

--------------------

Vergeet niet je pesticidevrije tuin te registreren voor 1 augustus via www.2020pesticidevrij.nu.

Zo maak je kans op 1 van onze 500 tuinbordjes die we binnenkort verloten.

--------------------

Over 2020pesticidevrij

Met de campagne 2020pesticidevrij dromen we ervan dat tegen 2020 iedereen die gebruikmaakt en wil genieten van openbaar of privaat groen, dat kan doen zonder zich zorgen te maken over de aanwezigheid van pesticiden.

We dromen ervan dat voor iedere tuineigenaar pesticidevrij tuinieren vanzelfsprekend is en dat onze levenskwaliteit, onze gezondheid en de biodiversiteit om ons heen op die manier versterkt worden.

Tegen 2020 willen we dan ook alle pesticiden uit de winkelrekken, zodat particulieren ze niet meer kunnen kopen. Daarom lanceren we de campagne 2020pesticidevrij, waarvan 'De Smoestuinshow' van Low Impact Man Steven Vromman deel uitmaakt.

Tuincursus-Online

€ 15

19-05-2016

D. T. Volkers

€ 10

19-05-2016

C. Leverington

€ 10

19-05-2016

Anoniem

€ 15

19-05-2016

E. hansen

Ik ben voorzitter van de volkstuinverenigngn Vianen en wij tuinieren sinds enkele jaren biologisch. Ik zal het bordje dan ook op de volkstuin hangen.

€ 15

18-05-2016

dakje met Geef-logo
€ 65 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
1%
5

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Pieter Maes

€ 65 opgehaald