OK
×

De (online) Club van 50 seizoen 2017/2018

De (online) Club van 50 is een feit. Het clubbord is klaar en voorzien van de namen van alle leden van de “club van 50″. Voor een bedrag van € 50,00 kan ook jouw/jullie naam online op deze website en gedurende 1 jaar op het bord in de kantine komen te staan!

Korfbalvereniging s.v. NAS Beuningen logo 2

Korfbalvereniging s.v. NAS Beuningen

Eind 1974 werd er door de heer G. Derkse en de heer R. van Vucht de oude kaartenbak van s.v. NAS te voorschijn gehaald en de daarop aanwezige dames werden uitgenodigd voor een oriënterend gesprek met als doelstelling het heroprichten van de dameskorfbalvereniging s.v. NAS.Dat deze bijeenkomst geslaagd was, blijkt wel uit het feit dat de club heropgericht werd. Deze heuglijke gebeurtenis was op 7 maart 1975. Beuningen had weer een dameskorfbalvereniging met de naam s.v. NAS, die betekent: sportvereniging ‘NA ARBEID SPORT’

Gestart werd in het seizoen 1975/76 met 3 teams. Tien jaar later had s.v. NAS haar meeste leden ongeveer 100. s.v. NAS heeft deelgenomen aan verschillende competities en dit is tot op heden nog steeds zo. En zeker niet zonder succes. Zo zijn door onze jeugd al heel wat kampioenschappen behaald. De afgelopen jaren heeft de vereniging jaarlijks rond de 80 spelende leden. Inmiddels zijn de statuten aangepast waardoor het ook mogelijk wordt om gemengde teams samen te stellen. Of hier voldoende animo voor is, zal nog moeten blijken. De doelstelling voor de komende periode is dan ook na de realisatie van de nieuwe accommodatie een attractieve vereniging te zijn, die het hele jaar door allerlei activiteiten voor zowel meisjes als jongens biedt. Aanvullend wordt als doel gesteld te groeien tot een vereniging van tegen de 100 spelende leden in alle categorieën.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.200 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
240%
22

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×