OK
×

De Helpy Fanclub

Helpy, de regie in eigen hand

Voor sommige kinderen, jongeren en volwassenen is het soms wat lastiger in contact te komen met andere mensen of om überhaupt de deur al uit te gaan. Bij Stichting Ruimte voor ideeën zijn we met zorg- en welzijnsprofessionals en ervaringsdeskundigen (met o.a. Autisme, Posttraumatische Stressstoornis, Burn-out) op zoek gegaan naar praktische tools voor een extra stukje zekerheid op zak bij dagelijkse bezigheden. Op deze manier zijn de persoonlijk op maat te maken Helpy pas en de Helpy app ontstaan.

Met behulp van de Helpy app krijg je handreikingen om onverwachte en stressvolle situaties te doorbreken en kun je aangeven hoe je het beste geholpen kunt worden. Met 1 druk op de knop kun je door lastige momenten heen worden geloodst en hulp vragen bij familie en vrienden. 

Zo heb je altijd een steuntje in de rug bij de hand met alledaagse bezigheden in huis en buitenshuis, zoals: zelfstandig boodschappen doen, reizen met het openbaar vervoer,  sporten, leuke activiteiten ondernemen en met vrienden afspreken.   Met Helpy op zak ga je net wat zelfverzekerder op stap!

Helpy fanclub - Join us!

We verwelkomen je graag bij de Helpy fanclub! Voor een klein sponsorbedrag hoor je er al bij :-)

Wil je als VIP member (voor €50,- of een hoger bedrag) aansluiten bij de fanclub?! Geef dan je e-mailadres aan ons door, zodat je op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste ontwikkelingen. Je ontvangt dan tevens een setje Drawfood cards. Leuk om te versturen of om in te lijsten!

Organisaties die €100,- of een hoger bedrag willen sponsoren krijgen uiteraard een vermelding met logo op de website van Ruimte voor ideeën.

Meer informatie: de Helpy pas en Helpy app 

Of mail naar: info@ruimtevoorideeen.com 

De Helpy fanclub is opgezet door stichting Ruimte voor ideeën. Met jouw support kunnen we de Helpy activiteiten blijven voortzetten. Bedankt voor je bijdrage!

Anoniem

€ 20

22-06-2021

S. der

€ 15

24-12-2020

J. Kop Jansen

€ 30

23-08-2020

W. Moerkerk-Baan

Succes !

€ 15

11-08-2020

J. S

Top initiatief, succes!

€ 50

02-08-2020

Anoniem

€ 30

22-07-2020

Natiocrane bv

Mooi initiatief !

€ 50

20-07-2020

Anoniem

€ 10

18-07-2020

dakje met Geef-logo
€ 220 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
44%
8

donaties

44

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×