OK
×
Actievoerder
Joop Meijer

De Dam tot Dam loop 10 Engelse mijl

 

Wij zijn Ddoyd, Jonathan, Onno, Thirza, Joke en Joop 6 hardloopvrienden uit Twente. Vorig jaar liep Joop mee aan de aan de Dam tot Damloop speciaal voor de stichting Down Syndroom. Dit jaar lopen wij met zijn zessen als een team. 

Speciaal voor het neefje van Joop en Joke, Boaz.  Een fantastisch joch van inmiddels 6 jaar. Men zegt dat hij down heeft maar een vrolijk jochie ken ik niet. Elkaar als hij mij ziet is hij vrolijk en enthousiast en roept hij Joop... Joop... Laatst was ik een rondje aan het hardlopen en zag hij mij lopen en riep heel hard Joop... Joop. Ik was waarschijnlijk te gefocust en hoorde niets. Van zijn moeder begreep ik dat hij teleurgesteld was in zijn oom  :) Maar dat duurde gelukkig maar heel even. 

Vorig jaar was mijn streefbedrag in een mum van tijd bij elkaar en er zelfs overheen. Daarom hebben wij de lat wat hoger gelegd op € 600,- het is tenslote een wedstrijd :)

Wij vinden het fantastisch als u ons en daarmee de Stichtng Down Syndroom helpt. Wij vinden het belangrijk dat ook kinderen met syndroom van Down geaccepteerd en gewaardeerd worden en steunen daarom een stichting die dit mogelijk maakt.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 570 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 600
95%
42

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Joop Meijer

€ 570 opgehaald