OK
×

Dam tot Damloop voor Stichting Downsyndroom!

Lieve mensen,

Op 17 september aanstaande mag ik weer voor Stichting Downsyndroom de Dam tot Damloop gaan lopen!

Het gaat om 10 Engelse Mijlen oftewel ruim 16 km.

Dit jaar loopt niet alleen Martine Stubbe mee (vriendin, collega van Tom en bootcamp juf) maar heeft ze ook haar vriend Thijmen Damveld weten te strikken! Super gezellig en lief dat ze samen met mij voor dit goede doel willen lopen! 

Uiteraard lopen wij met veel plezier aangezien wij als gezin, met onze man Boet, veel hebben gehad  en hebben aan dit goede doel door hun steun en activiteiten.

Velen van jullie hebben mij (3 jaar geleden) en ons vorig jaar super goed gesponsord en ik hoop (opnieuw) op jullie steun.

Dus...Wie wil ons helpen wederom een mooi bedrag te verzamelen?

Mijn doel is minimaal €100,- op te halen.

Alvast erg bedankt.

(Martine en Thijmen hebben beiden een eigen actie aangemaakt).

Liefs Angelique.

Downsyndroom (Stichting) logo 2

Downsyndroom (Stichting)

De Stichting Downsyndroom (SDS) werd in maart 1988 opgericht op initiatief van een aantal ouders met jonge kinderen met die conditie. Zij wilden daarmee de leemte in de informatievoorziening over het syndroom en alles wat daarmee samenhangt opvullen. De SDS stelt zich ten doel al datgene te bevorderen wat kan bijdragen aan de ontwikkeling en ontplooiing van kinderen en volwassenen met Downsyndroom. Zij streeft ernaar hun integratie in de maatschappij te stimuleren en hen een kans te geven een zo normaal mogelijk leven te leiden. Om deze doelstellingen te realiseren heeft de SDS o. a. de volgende taken op zich genomen: het inventariseren van de kennis over behandelmethoden en begeleidingsvormen van kinderen en volwassenen met Downsyndroom; het bevorderen van een gerichte toepassing daarvan; het geven van voorlichting aan ouders/verzorgers en hulpverleners van de betrokkenen en aan het brede publiek; het bevorderen van contacten tussen ouders onderling, tussen ouders en verzorgers en zo mogelijk tussen de betrokkenen zelf; het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek. De slogan van de SDS luidt: informatie, intervention, inclusie.

Wil je donateur van ons worden? Regel het gemakkelijk via onze website: https://downsyndroom.nl/word-donateur/ 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.430 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
1430%
58

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Hanneke Andringa
Hanneke Andringa
voor de Stichting Downsyndroom

€ 755 opgehaald