OK
×

#DamByNight2023 #Hart4Onderzoek #AmsterdamUMC #ManonStories

Hoi, 

Niet zo goed voorbereid als gewenst maar toch aan de start staan. De snelste tijd of een PR zal ik vanavond niet neerzetten. Ik ga voor het meedoen en dat maakt mij trots. Op mezelf en op alle andere deelnemers die zich dit weekend inspannen. 

Wat ga ik doen en waarom?

Ik LEEF! alweer bijna 10 jaar met HEEL mijn halve hart. Tegenwoordig ook met een zieke lever en gammele andere organen. Ondanks alles of dankzij alles sport ik waar ik kan. Ik vind bewegen en een actieve levenstijl erop nahouden belangrijk. Het maakt mij sterk, weerbaar en houdt mij (mentaal) gezond. En ondanks of dankzij de medische wetenschap, zelfzorg en zelfmanagement: ik zorg ervoor dat mijn lijf deze 'boost' op een veilige manier aankan :-)

Voor wie?

Ik ren voor Stichting Hart4Onderzoek. Het goede doel dat ik in 2017 met o.a. mede patienten opstartte. Deze stichting zet zich in om de de zorg voor (jong)volwassenen met een aangeboren/genetisch hartdefect te verbeteren en onderzoek mogelijk te maken.

De stichting ziet zichzelf als bruggenbouwers, die tezamen met zorgverleners (ook paramedici), onderzoekers en de doelgroep aan initiatieven werken om de zorg van vandaag en morgen te verbeteren en daarmee ook onderzoek mogelijk te maken. 

Ik steun de stichting door mij in te spannen en om zo geld op te halen, om de doelgroep (een van de vele) MIJN gezicht te kunnen geven en om de naamsbekendheid van deze organisatie te vergroten.

Maar vooral om er met zijn allen (deelnemers en bezoekers) een te gek evenement van te maken, waarop ik later met een zaligmakend gevoel op kan terugkijken.

Of je nu wandelt, fietst of rent. Hoe ver of hoe harT dan ook: Je bent in beweging. Ik ben ervan overtuigd dat het ten goede komt aan de (mentale) gezondheid en weerbaarheid van de mens. Ziek of niet. Jong of oud. Dik of dun. Lang of klein.

En als je mij onderweg nou tegenkomt, moedig mij dan aan in plaats van dat je droeftoetert dat de wandeltocht vanmiddag was :-)

Kus Dayenne

Anoniem aan teamlid Dayenne Zwaagman

€ 2

18-09-2023

M. P aan teamlid Dayenne Zwaagman

€ 25

17-09-2023

M. Louisse aan teamlid Carmen Bergström

€ 50

17-09-2023

Anoniem aan teamlid Dayenne Zwaagman

€ 10

17-09-2023

M. Hakfoort aan teamlid Dayenne Zwaagman

€ 10

17-09-2023

A. Dijkman aan teamlid Dayenne Zwaagman

You did it Topper 🍀👏🏻👍🏻🥰

€ 20

16-09-2023

I. Mekenkamp aan teamlid Dayenne Zwaagman

Vanuit mijn hart voor hart4onderzoek.

€ 25

16-09-2023

M. Dijkstra aan teamlid Dayenne Zwaagman

Succes!

€ 10

16-09-2023

1
2
dakje met Geef-logo
€ 557 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
waarvan € 307 via Geef.nl
55%
13

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×