OK
×

creatief geld inzamelen voor het prinses maxima centrum!

Kanker is de meest voorkomende doodsoorzaak onder kinderen en natuurlijk een verschrikkelijke ziekte om te hebben. Ik heb zelf in het ziekenhuis gewerkt als voedingsassistente op de kinderafdeling. Ik vond het altijd heel aangrijpelijk om te zien hoe ziek die kindjes konden zijn. Ook vind ik dat je als kind zijnde gewoon een zorgeloos leven moet kunnen hebben. Ze moeten kunnen spelen met hun leeftijdsgenootjes.

Zelf vind ik kinderen altijd superleuk en daarom speelde ik ook altijd met ze toen ik in het ziekhuis werkte. Hier merkte ik dat je ze heel blij kan maken met iets heel kleins. Daarom ga ik dit goede doel steunen met een geldinzamelingsactie. Hiermee help ik een stukje mee om de ziekte kinderen blij te maken en ze zo de kanker even kunnen vergeten. Daar draait het tenslotte om.

Wil jij geld inzamelen voor een van jouw zieke leeftijdsgenootjes? Bedenk zelf een creatieve en leuke manier op geld in te zamelen. Dit kan je bijvoorbeeld doen voor iets lekkeres te bakken en dit te verkopen, het verzamelen van plastic flessen en deze terug te brengen naar de winkel of ga langs de deuren in je wijk om te vragen wie er wilt doneren. Bedenkt zelf iets leuks!!

Anoniem aan teamlid Emmy-Lisa Bonink Sanchez

€ 6

18-06-2021

Anoniem aan teamlid Emmy-Lisa Bonink Sanchez

€ 89,55

18-06-2021

Anoniem aan teamlid Emmy-Lisa Bonink Sanchez

€ 5

03-05-2021

dakje met Geef-logo
€ 100 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
3

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×