OK
×

COVID CONCERTEN: DJ Mo Marlboro

Phoenix invites DJ's Mo Marlboro voor een sicke urban influenced house set, live op de camera's in onze studio. Je zou zomaar de Marlboro kettingroker gespot kunnen hebben tijdens Vieze Anita, Wifeys, Duikboot Festival of in de Barbier of Graanbeurs. De man is zeker geen onbekende in de Bredase dance scene en heeft een grote bijdrage geleverd aan het toevoegen van R&B, (Old school) Hip Hop, UK/Grime, Urban Classics en Urban Deephouse.

De artiesten en Poppodium Phoenix Breda steunen in deze moeilijke tijd kan door een bijdrage te doen via: -

De opbrengst hiervan word tussen de artiesten en poppodium Phoenix gesplit!

In deze vreemde tijden houden we ons samen sterk. Daarom presenteren we de Covid Concerten. Het is een experiment waarbij we ondanks de coronacrisis artiesten willen steunen om alsnog de beste muziek jullie huiskamers in te krijgen. We zullen de concerten streamen rechtstreeks vanaf het podium en ons daarbij houden aan de richtlijnen van het RIVM. De stream is gratis en voor iedereen beschikbaar, maar een vrijwillige donatie is natuurlijk meer dan welkom! De opbrengst zal verdeeld worden tussen de artiest en Poppodium Phoenix.

Deze editie met DJ Mo Marlboro!

Anoniem aan teamlid Jesse James

€ 5

12-06-2020

P. Mohammed aan teamlid Jesse James

Heerlijk x par

€ 10

12-06-2020

dakje met Geef-logo
€ 15 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 250
6%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Jesse James

€ 15 opgehaald