OK
×
Actievoerder
Peter Westerlaken

Covid Concerten #9: JJ's Country Live

In deze vreemde tijden houden we ons samen sterk. Daarom presenteren we de Covid Concerten. Het is een experiment waarbij we ondanks de coronacrisis artiesten willen steunen om alsnog de beste muziek jullie huiskamers in te krijgen. We zullen de concerten streamen rechtstreeks vanuit de studio en ons daarbij houden aan de richtlijnen van het RIVM. De stream is gratis en voor iedereen beschikbaar, maar een vrijwillige donatie is natuurlijk zeer welkom! De opbrengst zal verdeeld worden tussen de artiest en Poppodium Phoenix.

Deze editie met niemand minder dan JJ's Country!

Jeroen J. Haamers (JJ) is al levenslang rock & roll liefhebber. Deze muziekstijl komt voort uit de mix van rhythm and blues en country. Tevens hebben, naast Elvis, grootheden als Johnny Cash, Willie Nelson, Waylon Jennings, George Jones en Glen Campbell een enorme invloed op de muziek van JJ en hij speelt deze muziek al sinds jaar en dag. JJ heeft voor het eerst opgetreden met een solo concert op het festival ‘Monsters of Rockabilly’ in Tilburg. De reacties waren dusdanig positief dat een vervolg niet kon uitblijven. Samen met meesterdrummer Mark Eeftens is de band ‘JJ’s Country’ opgericht en is gezocht naar een passende bezetting. De band is gecompleteerd met Remco Houtman-Janssen (ukelele/banjo), Bart ‘Oop’ Boonen (pedalsteel/gitaar) en Eric Haamers (bas). De band speelt covers in de stijl Cash, Nelson en Jennings maar schuwt ook niet om in deze traditie eigen nummers ten gehore te brengen. Op dit moment wordt gewerkt aan een eerste album.

Voor de Covid show in Phoenix zal JJ met zijn Countrytrio optreden

M. Robertson aan teamlid Peter Westerlaken

Great concert fellas !

€ 25

01-06-2020

J. Rutten aan teamlid Peter Westerlaken

Top gasten!

€ 10

31-05-2020

J. van der Jagt aan teamlid Peter Westerlaken

Goed initiatief!

€ 10

30-05-2020

K. Pintens aan teamlid Peter Westerlaken

€ 20

30-05-2020

J. van Boxel aan teamlid Peter Westerlaken

Mooi initiatief. Genoten van het optreden!

€ 10

30-05-2020

F. de Groene aan teamlid Peter Westerlaken

€ 5

30-05-2020

Anoniem aan teamlid Peter Westerlaken

€ 25

30-05-2020

Anoniem aan teamlid Peter Westerlaken

€ 9

30-05-2020

1
2
3
dakje met Geef-logo
€ 435 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
43%
24

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Peter Westerlaken

€ 435,66 opgehaald