OK
×
Actievoerder
Peter Westerlaken

Covid Concerten #21: Bottlecap Accident Live

De Covid Concerten! Hierbij steunen we ondanks de coronacrisis artiesten om alsnog de beste muziek jullie huiskamers in te krijgen. We zullen de concerten streamen rechtstreeks vanaf het podium en ons daarbij houden aan de richtlijnen van het RIVM. De stream is gratis en voor iedereen beschikbaar, maar een vrijwillige donatie is natuurlijk zeer welkom! De opbrengst zal verdeeld worden tussen de artiest en Poppodium Phoenix. Vanaf nu is het ook weer toegestaan voor Phoenix om bezoekers live te ontvangen (lees meer hierover onderaan).

Deze editie met niemand minder dan Bottlecap Accident!

Bottlecap Accident is een alternative punk rock 4-mans formatie uit Breda en omstreken. In de zomer van 2017 werd de band gevormd door vier jonge mannen uit verschillende takken van de Bredase muziekscene. Na een paar formatie veranderingen, staat de band nu als een huis en doen ze waar ze goed in zijn; muziek maken en lol maken. Met verschillende muzikale roots en een gezamenlijke interesse in het rock genre maken de mannen hun eigen muziek waarin verschillende muziek stijlen terug te horen zijn in een bekende moderne punk/rock fundering. Scheurende gitaren en screams worden afgewisseld met zachtere songs met diepe teksten. Tijdens optredens staan eenheid en verbroedering centraal, en maken de mannen er en een energiek feestje van. Met optredens op Punkrock Riot en Breda Barst 2019 achter de rug hebben de mannen de smaak te pakken en de maat gezet, met goede recensies van 3voor12 kan tot gevolg. Maar de mannen zijn hongerig voor meer, zo werken ze hard aan hun eerste EP en hebben ze via het bandcoaching project ‘’Breda’s Most Wanted’’ een optreden in de grote zaal van de Mezz op de planning staan.

Meer over Bottlecap Accident:https://www.facebook.com/BottlecapAccident/

De live stream is te volgen via:https://www.facebook.com/poppodiumphoenix/live/

 

Het is vanaf nu ook mogelijk om weer live bij Phoenix te zijn tijdens de concerten. Er mogen volgens de richtlijnen van het RIVM maximaal 30 mensen binnen in de voorzaal en hiervoor zijn dus (gratis) tickets te krijgen. Let op, mocht het zo zijn dat je niet kunt komen hou dan niet de kaart voor iemand anders bezet, maar laat dit even weten aan Phoenix. Dan zorgen we dat die kaart weer opnieuw beschikbaar komt. Hopelijk tot snel!

Anoniem aan teamlid Peter Westerlaken

€ 25

19-07-2020

P. westerlaken Westerlaken aan teamlid Peter Westerlaken

Cheers! Vette shit

€ 10

18-07-2020

D. Avontuurtjes aan teamlid Peter Westerlaken

Top jongens!

€ 20

18-07-2020

Anoniem aan teamlid Peter Westerlaken

€ 10

18-07-2020

Anoniem aan teamlid Peter Westerlaken

€ 10

18-07-2020

Anoniem aan teamlid Peter Westerlaken

€ 5

18-07-2020

S. P aan teamlid Peter Westerlaken

Ik hou van jullie X X X X X X X

€ 11,21

18-07-2020

W. van Alphen aan teamlid Peter Westerlaken

€ 25

18-07-2020

dakje met Geef-logo
€ 116 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
23%
8

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Peter Westerlaken

€ 116,21 opgehaald