OK
×
Actievoerder
Peter Westerlaken

Covid Concerten #20: MaxiFusion

De Covid Concerten! Hierbij steunen we ondanks de coronacrisis artiesten om alsnog de beste muziek jullie huiskamers in te krijgen. We zullen de concerten streamen rechtstreeks vanuit de studio en ons daarbij houden aan de richtlijnen van het RIVM. De stream is gratis en voor iedereen beschikbaar, maar een vrijwillige donatie is natuurlijk zeer welkom! De opbrengst zal verdeeld worden tussen de artiest en Poppodium Phoenix.

Deze editie met niemand minder dan MaxiFusion!

MaxiFusion is een female fronted symfonische rock formatie uit Breda e.o die eigen werk speelt. Zelf noemt de band hun creaties symfonische rock en dat is zeker een passende beschrijving. Zwevende, dromerige muziek soms met emotionele lading en veelal voorzien van een stevig rock element.

Kenmerkend voor de songs zijn de verhalende teksten welke sprookjesachtige en mythische tijden beschrijven. De muziek is een combinatie tussen zwevende zanglijnen, stevige rock en melodieuze toetsen partijen. Wat door de band zelf symfonische rock wordt genoemd wordt door fans omschreven als "Sprookjes Rock" of "Fairy Rock"

De sound van MaxiFusion neemt je mee naar sprookjesachtige mythische tijden, verlies jezelf in de wereld van het onbekende.

Meer over MaxiFusion:https://www.facebook.com/Maxifusionmusic/ 

De live stream is te volgen via:https://www.facebook.com/poppodiumphoenix/live/

 

P. westerlaken Westerlaken aan teamlid Peter Westerlaken

€ 10

11-07-2020

P. westerlaken Westerlaken aan teamlid Peter Westerlaken

Cheers! Was tof

€ 10

11-07-2020

Anoniem aan teamlid Peter Westerlaken

€ 10

11-07-2020

E. ter Haar aan teamlid Peter Westerlaken

Prima band en geluid!Fijn dat jullie deze concerten nog organiseren,Phoenix!

€ 10

11-07-2020

dakje met Geef-logo
€ 40 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
8%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×