OK
×
Actievoerder
Peter Westerlaken

Covid Concerten #11: STEEV Live

Lichaam, ziel en geest komen samen in unieke volzinnen en flows - hiphop die een blijvende indruk achter laat. STEEV is een schrijver die probeert gedachten, gevoelens en techniek te verpakken in zijn muziek om de luisteraar weg te blazen; met thema’s van spiritualiteit tot tearjerkers en sensuele tracks tot bangers. Sinds 2019 onderdeel van het Rotterdamse label HardHeaderz.


Live is STEEV intens, veelzijdig en provocatief. Hij liet eerder op o.a. Woo Hah, Festival Mudial en Breda Barst een gezonde dosis showmanship en charisma zien on stage. Of het nou met DJ of liveband is, het publiek kan een new-school sound vergelijkbaar met die van Anderson Paak, J.Cole en Typhoon verwachten. Dit zonder de inhoud en kunst te verliezen. Actief met o.a. jazzbassist Jurriaan de Kok, muziekmagnaat en gitarist Bram Schouw, drummer Javier Figueira en one of Tilburgs finest DJ’s: DJ Djinga. 


In deze vreemde tijden houden we ons samen sterk. Daarom presenteren we de Covid Concerten. Het is een experiment waarbij we ondanks de coronacrisis artiesten willen steunen om alsnog de beste muziek jullie huiskamers in te krijgen. We zullen de concerten streamen rechtstreeks vanaf het podium en ons daarbij houden aan de richtlijnen van het RIVM. De stream is gratis en voor iedereen beschikbaar, maar een vrijwillige donatie is natuurlijk meer dan welkom! De opbrengst zal verdeeld worden tussen de artiest en Poppodium Phoenix.


Deze editie met STEEV live!

Anoniem aan teamlid Peter Westerlaken

€ 25

06-06-2020

Anoniem aan teamlid Peter Westerlaken

€ 25

06-06-2020

Anoniem aan teamlid Peter Westerlaken

€ 10

06-06-2020

Anoniem aan teamlid Peter Westerlaken

€ 50

06-06-2020

P. Ferment aan teamlid Peter Westerlaken

Team Jur 🪂🪂🪂

€ 10

06-06-2020

dakje met Geef-logo
€ 120 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
24%
5

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×