OK
×
Actievoerder
Thera Smitt

Chef Debuut

Stichting Drop-Inn wil graag een nieuw project starten in Haarlem: Chef Debuut. Dit is een project voor jonge statushouders en Nederlandse jongeren met een afstand tot de maatschappij. Beide doegroepen hebben als gemene deler dat ze moeilijk contact maken en op zoek zijn naar wat extra aandacht en ondersteuning. Dat willen wij mogelijk maken door het kookproject Chef Debuut te realiseren, want: eten verbind! De jongeren gaan zelf koken onder begeleiding. Het toetje is het podium waarbij een jongere of een buurtbewoner/ondernemer zijn of haar verhaal mag doen en vraag en aanbod  bij elkaar te brengen. Zo kunnen er verbindingen worden gemaakt voor langere tijd. Dit kan zijn in de vorm van een maatje, maar ook samen dingen ondernemen!

Daarnaast krijgen de jongeren van ons een training aangeboden: de Talent Orientatie Training. Hierdoor krijgen ze meer zicht op hun competenties en kunnen ze zich beter presenteren, wat hen meer kansen zal geven in het leven.

Het project zal zijn voor de duur van een jaar en zal 20 jongeren op weg helpen. Het bedrag is een onderdeel van de begroting, het VSBfonds heeft ook een bijdrage geleverd. Nu de rest nog!

avatarWees de eerste!

Geef Thera een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaaldvan € 500
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie