OK
×

Charity-stream voor het Daan Theeuwes Fonds!

Het Daan Theeuwes Fonds houdt zich bezig met het optimaliseren van de zorg en behandeling van jongeren en jongvolwassenen met niet aangeboren hersenletsel. Jaarlijks zijn dat maar liefst 19000 jongeren onder de 24 jaar. Van die groep hebben circa 600 jongeren traumatisch hersenletsel. De zorg en hulp die er in Nederland wordt aangeboden is vaak niet compleet genoeg en is ook zeker niet gericht op deze groep jongeren. terwijl als deze vrij grote groep intensieve en betere hulp zouden krijgen de hersenschade bij veel jongeren minder wordt. Het Daan Theeuwes Fonds wil ervoor zorgen dat die kansen gepakt worden. Het fonds is op dit moment bezig met een project in samenwerking met Lucia Marthas om een toneel, zang en dans opleiding op te zetten waar jongeren met hersenschade gebruik van kunnen maken. 

Om deze opleiding te steunen zet ik een charitystream op! Hiermee geven we aandacht aan de jongeren die hun stem kwijt geraakt zijn door hersenletsel. Tijdens de stream zal er onder andere een presentatie zijn over het Daan Theeuwes Fonds en een quiz. De winnaar van de quiz krijgt een leuke prijs.

Anoniem aan teamlid Koen van den Hoeven

€ 19

23-10-2021

Anoniem aan teamlid Koen van den Hoeven

€ 5

11-10-2021

dakje met Geef-logo
€ 24 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 25
96%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×