OK
×
Actievoerder
Big Rivers

Centje voor een Bandje 2019

Op 10 maart 2019 gaan wij weer van start met een nieuwe doneer & win actie. Ook dit jaar geeft Big Rivers weer fantastische prijzen weg. De komende weken zullen wij steeds meer prijzen bekend maken. Net als voorgaande jaren worden de prijzen beschikbaar gesteld door Dordtse ondernemers. Hiermee geven zij blijk van waardering voor het festival. Houdt de website en social media de komende weken goed in de gaten en mis niks van de actie!

Waarom is
jouw donatie nodig?
Wat wij graag willen, is samen met jou ervoor zorgen dat Big Rivers, een van de grotere gratis festivals in Nederland, ook gratis blijft. Wat iedereen weet is dat het organiseren van Big Rivers niet gratis is. Naast de subsidie van de Gemeente Dordrecht en de flinke bijdrage vanuit de horecapartners, zijn wij afhankelijk van sponsoren, fondsen, collecte en de verkoop van eigen producten in de merchandise-kramen. Alles bij elkaar is dit niet genoeg om, dat wat we voor ogen hebben, voor elkaar te krijgen! 
Elk jaar dragen zo'n 150 vrijwilligers bij aan de organisatie van Big Rivers. Met de doneer & win actie kan jij net als alle vrijwilligers ook bijdragen aan het bouwen van dit feest. Gewoon vanuit je luie stoel: door nu een donatie te doen. Zo zorgen we, met elkaar, voor een geweldig evenement!

Met jouw donatie ontvang je in ieder geval een voucher voor merchandise en je maakt kans op geweldige prijzen!

Help jij ons dit jaar naar de tienduizend euro?!

Hoe maak je kans?
Doneer tot en met 6 juli 2019 aan Centje voor een Bandje. Iedereen die minimaal €10 doneert, ontvangt in ieder geval een voucher t.w.v. 2,50. Daarnaast maak je kans op één van de vele prijzen. Hoeveel je doneert, dat is aan jou. Iedereen maakt evenveel kans!

Voucher voor merchandise.
Dit jaar hebben verdelen we 3 soorten vouchers onder de donateurs. Bij een donatie tussen de €10 en €20 euro ontvang je een voucher t.w.v. 2,50, bij een donatie tussen €20 en €50 ontvang je een voucher t.w.v. 5,- en bij €50 of meer ontvang je een voucher t.w.v. 7,50. De vouchers kan je tijdens het festival inleveren bij de merchandisekraam.

Alle vouchers worden per post verzonden. Hier hoef je dus helemaal niks meer voor te doen! De prijzen die verloot worden, zijn op te halen op het festivalbureau.

Prijzen.
Worden nog bekend gemaakt. We kunnen wel al verklappen dat er prijzen tussen zitten van onder andere: Bibliss mode, Lades Smaakvol, Calinda’s, Social Beats, Tims Toms, Creepz, Habets herenmode, de nw Bengel boeken, Soulfeet Dordrecht, Smyrna Tandoor Restaurant, Sweet Bites, Juffrouw Pollewop, Wijnhuis 167, de Radiobeurs en Stijlvol Retro Fashion. 

P.S. Wil je kans maken op prijzen én de voucher ontvangen, vink dan bij het doneren aan dat Big Rivers contact met je mag opnemen en laat  je e-mailadres achter. Alleen dan ontvangen wij je contactgegevens. Doe je dit niet, dan ontvang je geen voucher en maak je geen kans op andere prijzen. 

avatar Wees de eerste!

Geef Big een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%
0

donaties

116

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie