OK
×
Actievoerder
Veerle Lindner

Caya en Veerle lopen hard voor Parkinson

Hoi allemaal,

Wij zijn Caya en Veerle, 2 fanatieke zusjes, die 15km gaan hardlopen om geld bij elkaar te rennen voor meer onderzoek naar Parkinson.

De ziekte van Parkinson is op dit moment de snelst groeiende hersenaandoening in Nederland.

Wij zien helaas van dichtbij hoe het leven met Parkinson zijn PIEKEN en DALEN kent. Wij gaan de 7 heuvelen van Nijmegen trotseren om daar verandering in te brengen. Voor papa en alle andere mensen die met deze ziekte te maken krijgen.

Wij zijn niet te stoppen, Parkinson hopelijk straks wel!

Zondag 19 november staan wij aan de start van de Zevenheuvelenloop. Moedigen jullie ons (financieel) aan?

Alle donaties zijn welkom en komen terecht bij ParkinsonNL. Deze organisatie richt zich op het afremmen en liefst voorkomen van de ziekte van Parkinson.

Veel liefs!

 

💪🏃🏼‍♀🏁 #7Heuvelenloop #SamenSterk #MeerParkinsonOnderzoek #DelenWordtGewaardeerd

 

ParkinsonNL logo 2

ParkinsonNL

ParkinsonNL verlegt grenzen in het leven van mensen met parkinson. En dat is nodig want parkinson is de snelstgroeiende hersenaandoening in Nederland. Met zeer ingrijpende gevolgen voor wie aan deze progressieve ziekte lijdt, maar ook voor familie en geliefden.

Doe mee en draag bij aan onderzoek, innovatie en voorlichting. Zodat ieder mens zo goed mogelijk kan leven. Uiteindelijk gaan we voor een wereld zonder parkinson. Parkinson stoppen begint nu. Daar staan wij voor als ParkinsonNL.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.625 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
175%
128

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Veerle Lindner

€ 2.625,50 opgehaald