OK
×

Bouwbedrijf Jongerius - Kersttruienactie!

🎄 Bouw mee aan onderzoek naar ADOA!

Ieder jaar steunt Bouwbedrijf Jongerius een goed doel met onze befaamde Kersttruienactie. Dit jaar is dat de Cure ADOA Foundation.

Trek daarom de kersttruien uit de kast en zet een foto van jezelf of je collega in de reacties van dit bericht of post een bericht op Facebook of Instagram en tag Bouwbedrijf Jongerius. Voor iedere kersttrui maakt Bouwbedrijf Jongerius €10,00 over naar de Cure ADOA Foundation. 

👁 Waarom ADOA

De Cure ADOA Foundation is opgericht in 2018 door en voor patiënten met autosomaal dominante opticusatrofie (ADOA) en de plus variant. ADOA is een zeer zeldzame erfelijke oogaandoening. Bij deze aandoening is er sprake van een zuurstoftekort in de oogzenuwcellen waardoor deze kapot gaan. ADOA veroorzaakt slechtziendheid en kan leiden tot blindheid. Klachten ontwikkelen zich in de kinderjaren en kunnen niet worden teruggedraaid. Tot nu toe is er geen behandeling voor deze ziekte. Door de onbekendheid van deze ziekte is er weinig financiering om een onderzoek te starten gericht op deze aandoening. Deze actie is dus hard nodig om geld in te zamelen voor onderzoek!

Bouwbedrijf Jongerius wenst iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig & gezond Nieuwjaar!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 7.537 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
251%
53

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Bouwbedrijf Jongerius
Bouwbedrijf Jongerius

€ 7.537,32 opgehaald