OK
×
Actievoerder
Peter Westerlaken

Bards Of Valor Live + Livestream

Maak jezelf klaar voor een reis terug in de tijd. Ervaar een feest in een middeleeuws dorp wanneer je een pub binnenstapt midden in de jaarlijkse graan feesten. Geniet van de goede sfeer zolang het kan, want wat niemand op dat moment weet, is dat het dorp op het punt staat aangevallen te worden door een vijandelijke macht. Twentse metalband Bards of Valor vertelt een verhaal van hoop en destructie. Met haar energieke, epische en enorm catchy folk doordrongen metal over Vikingen, oorlog en drank.

Toegankelijke metal voor iedereen geïnspireerd door bands als Heidevolk, Korpiklaani, Iron Maiden en Dropkick Murphys. Rik (The Other World), Robin (Bottlecap), Michiel (Sheds Water), Vincent en Sebas (The Blackhill Bandits) slaan de handen ineen in 2015 met als doel de wereld te veroveren met folk metal als beginpunt. Na een paar repetities is het duidelijk. Verhalen vertellen als de Bards van vroeger. Dat is het beginpunt voor hun eerste album. Een episch verhaal dat verteld wordt in ”A Tale of Hope & Ruin” dat in 2019 uitgekomen is.

In verband met de Corona regels zijn er maximaal 30 kaarten beschikbaar dus reserveer snel je plek:

TICKETS 🎫https://phoenix.stager.nl/web/tickets

Mocht je geen ticket kunnen bemachtigen of bijvoorbeeld aan de andere kant van de wereld wonen, dan is het optreden ook via de live stream bij te wonen en rock je hem in je huiskamer of waar dan ook:

LIVESTREAM 🎥https://www.facebook.com/poppodiumphoenix/live/

De livestream is voor iedereen gratis beschikbaar, maar een donatie is zeer welkom! Deze wordt verdeeld over de artiesten en Phoenix zodat ook wij in deze moeilijke tijden onze hoofden boven water kunnen houden

Stichting Poppodium Phoenix logo 2

Stichting Poppodium Phoenix

Poppodium Phoenix is een non-profit organisatie die sociale activiteiten met een cultureel doel ontplooit ten bate van de bevordering van popmuziek als podiumkunst, professionalisering van de popsector in Breda en de ontwikkeling en verbreding van de programmering van poppodia en –festivals in en om Breda.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 90 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
18%
5

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×